This post is also available in: English

Vastuullisuus

Vastuullisuus

On aika pitää huolta luonnosta, joka on pitänyt meistä huolta miljoonien vuosien ajan! Vastuullisuuteen sisältyy myös paikallisten huomioiminen, kestävät valinnat sekä puhdas ympäristö.  Matkailupalveluiden tuottajilla tärkeää on tietenkin rehellisyys, luotettavuus ja totuudenmukaisuus viestinnässä.

Ilmastodieetti.fi sivustolla voit perehtyä ilmastovaikutuksiin ja SITRAn elämäntapalaskurilla voit testata oletko uhka vai mahdollisuus? Testaa omien elämäntapojesi kestävyyttä ja tee Kestävän Elämäntavat sitoumus Sitoumus2050 -sivustolla.

Vastuullisia matkailijoita ja matkailukohteita tarvitaan molempia. Tutustu vastuullisen matkailijan muistilistaan!

#Vastuullisuustekohäme -kampanja 25.1.-21.2.2021

#Vastuullisuustekohäme-kampanjassa julkaistaan Hämeen matkailuyirtysten vastuullisuustekoja kampanjasivulla sekä Visit Häme sosiaalisen median kanavissa. Kampanjan tarkoituksena on rohkaista yrittäjiä viestimään vastuullisuudestaan ja samalla lisätä tietoa vastuullisuudesta matkailijoille. Haastamme kaikki Hämeen matkailuyrittäjät ilmiantamaan omia ja myös muiden vastuullisuustekoja!

Sustainable Travel Finland -vastuullisuus merkki

Visit Finland on kehittänyt Sustainable Travel Finland -ohjelman, joka lisää tietoisuutta kestävästä matkailusta. Visit Finlandin sivuilla voit antaa oman lupauksen kunnioittaa Suomen luontoa ja kulttuuria. Toivommekin että madollisimman moni lupaa olla vastuullinen matkailija ja tekee vastuullisuuslupauksen.

Tee lupaus täällä!

Vastuullisia lomapaketteja järjestää esimerkiksi Skafur-Tour!

Lue lisää: