Tapahtumat

Hämeessä tapahtuu kesällä ja talvella!

Tapahtumakalenteristamme voit selailla tapahtumia päivämäärien mukaan. Paikallisten tapahtumien sivulle keräämme vuosittaisia Hämeessä järjestettäviä tapahtumia. Lisää oma tapahtumasi tapahtumakalenteriin Häme Eventsin kautta!

Musiikkitapahtumia

Häme tarjoaa laajan valikoiman musiikkitapahtumia aina festivaaleista ja rockkonserteista klassisen musiikin tapahtumiin. Ulkoilmakonsertteja Hämeessä on kesäisin jokaiseen makuun. Hämeestä löydät lukuisia musiikkitapahtumia järjestäviä kulttuuritaloja, kuten Verkatehtaan ja Vihreän talon. Musiikkitapahtumat Linna Jazz, Tyykkijazz ja Tyykkiblues tarjoavat musiikin ystäville kansainvälisiäkin artisteja.

Erikoistapahtumia

Hämeestä löydät monien musiikkitapahtumien lisäksi useita erikoistapahtumia. Moottoriradan vauhdista tai vanhoista autoista kiinnostuneille on tarjolla Forssan Pick-Nick ja Hämeenlinnan Linna Cruising -tapahtumat. Lisäksi Avoimet Kylät -päivä ja Avoimet Maatilat -tapahtuma houkuttelevat tutustumaan Hämeen alueen paikalliseen elämään ja lähiruokaan.

Elävää historiaa tapahtumissa

Hämeen keskiaikafestivaali on Suomen suurin keskiaikafestivaali ja se järjestetään Hämeenlinnan Linnanpuistossa. Hakkapeliittatapahtuma puolestaan vie sinut 1600-luvun historian tunnelmaan Tammelassa. Keväisin Hämeenlinnassa järjestetään myös hevosturnajaiset, ja jos buhurt on sinulle terminä uusi, kannattaa ehdottomasti piipahtaa Vanaja Tournament -tapahtumassa, jossa voit tutustua keskiaikaisin varustein käytävään täyskontaktilajiin.

Tervetuloa tapahtumien Hämeeseen!

Visit Häme - tapahtumat, events.

discover

tapahtumakalenteri

discover

paikalliset tapahtumat

Visit Häme - ravintolat

discover

tilausravintolat ja catering