Alueet

This post is also available in: English Русский

Luonto

Luonto joka puolella ympärilläsi

Tutustu Hämeen rikkaaseen ja monimuotoiseen luontoon, joka on läsnä joka puolella, minne menetkin. Hämeen alueelta löytyy erilaisia luontokohteita ja virkistysalueita, kaksi kansallispuistoa Liesjärvi ja Torronsuo sekä kaksi kansallista kaupunkipuistoa Hämeenlinnassa ja Forssassa. Kulje harjumaisemissa, ihaile kirkasvetisiä järviä ja pysähdy evästauoille laavuilla. Luontoaktiviteetteja on Hämeen alueella joka lähtöön; joogaa puiden suojassa, pyöräile metsäpolkuja fatbikella tai tee lumikenkäretkiä lumisessa luonnossa.

Vesille Järvi-Suomen portilta

Etelä-Suomen sydämessä Häme on portti Järvi-Suomeen ja rauhoittumiseen veden äärellä. Hämeen järvimaiseman rauhalliset alueet tarjoavat laajan valikoiman vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Lähde kalaan, vuokraa kanootti tai nauti upeasta luonnonmaisemasta risteilyaluksen kannelta. Voit myös rentoutua järvellä soutelemalla! Useimmissa tapauksissa soutuvene sisältyy vuokramökin hintaan tai voit myös vuorata soutuveneen käyttöösi.

Luo oma reittisi

Voit päättää itse, minne menet, mitä teet, missä yövyt ja mitä syöt. Voit valita parhaista historiallisista kohteista ja luonnon nähtävyyksistä, ravintoloista, hotelleista ja viihteestä – vain muutaman askeleen päässä toisistaan. Luo oma ainutlaatuinen ja jäljittelemätön reitti Hämeessä!

Luonto lisää liikettä ympäri vuoden, kerää tästä vinkit luonnossa liikkumiseen eri kuukausina!

tutustu

luontokohteet

tutustu

luontoaktiviteetit

tutustu

reitit

tutustu

vesistöt