Paikallinen ruoka

Koe ainutlaatuisia makuelämyksiä Hämeessä! Toreilta ja tiloilta voit ostaa puhdasta, tuoretta lähiruokaa, joka on paikallisilla pelloilla, metsissä ja järvissä kasvanut. Halutessasi pääset itsekin valmistamaan hämäläisiä herkkuja! Taste of Häme -sivuilla voit myös tutustua hämäläisiin tilamyymälöihin ja vierailukohteisiin, joissa paikallinen lähiruoka kasvatetaan. Lue myös seitsemän hyvää syytä tulla ruokamatkalle Hämeeseen!

Viinin ja oluen ystäville

Viinin ystävän kannattaa ehdottomasti vierailla Lepaan viinitilalla, jossa voi maistella ja ostaa tilan viinejä kotiin tai tuliaisiksi. Forssan OlutMylly ja Mustialan Kuninkaankartanon käsityöläispanimot valmistavat paikallisoluita suurella sydämellä. Olipa kyseessä ruoka tai juoma, Hämeessä panostetaan paikallisuuteen ja lähituotantoon.

Ruokamatkalle Hämeeseen

Lähde ruokamatkalle Hämeeseen! Hämeenlinnan Hauholla voi nauttia paikallisia ruokaelämyksiä kiireettömästi maaseudun rauhassa. Hahkialan Kartanon, Pekkolan Tilan, Ilorannan ja Tiirinkosken yhdessä luoma kolmen päivän ruokamatka Hämeeseen on suomalaista luksusta parhaimmillaan. Rentouttavalla matkalla yhdistyvät maukas lähiruoka sekä upea hämäläinen maaseutumaisema. Enjoy the taste of slow Häme! Lue lisää ja varaa oma ruokamatkasi.