Mökki

Haluatko vetäytyä luonnon rauhaan ja nauttia kesäyön tunnelmasta suloisen mökin terassilla? Hämeen alueella on laaja valikoima erilaisia ja erikokoisia mökkejä. Suurin osa mökeistä sijaitsee veden äärellä ja pääset pulahtamaan saunasta virkistävään veteen tai voit ihailla auringon kimallusta järven selällä omalta laiturilta.

Omassa rauhassa mökillä

Mökkimajoitus on mukavaa, omaehtoista ja edullista asumista keskellä luontoa. Kokkaile, grillaile, lämmitä saunaa, ui, kalastele, hiihtele… Kaikki kesän ja talven ilot ovat luonnossa lähettyvilläsi. Hämeessä on tarjolla tasokasta mökkimajoitusta alle tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta. Moni mökki on myös talviasuttava.

Vuokraa mökki lomallesi Hämeessä

Hämeen kattavasta mökkitarjonnasta löydät varmasti juuri sinun lomallesi sopivan vuokramökin. Hämeenlinnan, Riihimäen ja Forssan keskustojen läheisyydestä löytyy myös runsaasti erilaisia vuokramökkejä. Hämeessä voit yhdistää kaupunki- ja mökkiloman. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata mökin joka on syrjemmässä palvelukeskuksista ja nauttia hiljaisuudesta sekä rauhasta luonnon helmassa. Tutustu tästä mökkivalikoimaan ja valitse omaan lomaasi parhaimmin sopiva metsämökki tai villa! Lue lisää mökkeilystä Hämeessä!

Tutustu Hämeen aktiviteetti tarjontaan