Hyvinvointi

Hyvinvointi on tärkeää! Hemmottelua ja rentoutumista kaipaavalle löytyy Hämeestä myös hyvinvointipalveluita. Pulahda kylpylän lämpimiin vesiin tai nauti virkistävistä kasvohoidoista day spassa.

Hyvinvointia keholle ja mielelle

Hämeessä riittää liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia ihan kaikille. Voit osallistua ohjattuihin liikunta-aktiviteetteihin tai harrastaa omatoimisesti luonnossa ja vesillä. Jos haluat perinteisen patikoinnin lisäksi kokeilla jotakin uutta, testaa kiipeilypuistoa Ahvenistolla tai Aulangolla ja nauti metsästä puiden latvoissa. Kesällä voit pulahtaa järveen ja talvella avantoon. Porekylvystä pääset nauttimaan sekä Aulangolla että Forssassa ja tanssin pyörteisiin pääset lukuisissa lava- ja latotansseissa.

Slow life – hidasta ja rentoudu

Kiireen keskellä puhdas ilma, rauhallisuus ja hiljaisuus ovat hyvinvoinnin ja onnellisuuden perusta monelle meistä. Maakunnan opastetuilla luontoretkillä ja luontojoogassa pääset rentoutumaan ja kosketuksiin ainutlaatuisen luonnon kanssa. Hämäläinen hitaus tekee hyvää niin mielelle kuin keholle.

Rentoudu luonnossa

Rauhoitu veden äärellä aaltojen liplatusta kuunnellen, pulahda järveen ja tunne kehosi rentoutuvan. Myös souteleminen järvellä rauhoittaa mielen. Hämeen kaunis ja puhdas luonto sekä vedet tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia rentoutumiseen ja rauhoittumiseen.

Hidasta Hämeessä ja voi hyvin seuraavissa kohteissa.