This post is also available in: English

Torit

Hämeen toreilla on myynnissä niin tuoretta kalaa kuin myös kasviksia ja marjoja lähitiloilta- ja metsistä. Monet yksityiset käsityöläiset myyvät myös tekemiään tuotteita markkinoilla. Käy torikahveilla tai nauti markkinatunnelmasta näissä paikoissa.

Forssan kauppatori

Forssan tori on perinteinen kauppatori Forssan keskustassa. Forssan kauppatori sijaitsee osoitteessa Vilppaankatu 1 30100 Forssa.

Torin vieressä on viihtyisä Ankkalammin puisto.

Forssan kauppatorin toripäivät ovat tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.  Lue lisää

Tammelan tori

Tammelan tori sijaitsee keskellä Tammelan kirkonkylää, Tammelan kirkon etelä puoleisella puistoalueella osana kunnan talon kokonaisuutta. Ajoneuvolla kulku torille on tori raiteelta. Kunnan talon pysäköintialueet ovat torilla kävijöiden käytössä. Tammelan iltatorille pääsee myymään kesäperjantaisin. Iltatorin myyntipaikat ovat ilmaisia.  Lue lisää kunnan verkkosivuilta ja Facebookista.

Lopen tori

Lopen tori sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 6 12700 Loppi. Toripäivät maanantaista lauantaihin. Ohjelmalliset kesätoritapahtumat kesäisin. Torikojuista löytyy lihaa, leipää, kasviksia, vihanneksia, marjoja ja  kukkia ym. ja tietysti Lopen perunaa. Ruokakojuista ja kahvilasta on mahdollista ostaa monipuolista ja maukasta syötävää. Terassilta kylmät virvokkeet. Lue lisää kunnan verkkosivuilta ja Facebookista.

Hämeenlinnan kauppatori

Hämeenlinnan kauppatori sijaitsee osoitteessa Raatihuoneenkatu 17. Hämeenlinnan tori on kesäisin ja kuukausimarkkinoiden aikana vilkas kauppapaikka ja ihmisten kohtaamispaikka. Lue lisää kaupunkikeskustayhdistyksen verkkosivuilta ja Facebookista.