Ostoksille

Häme tunnetaan rikkaista lasimuotoilun perinteistä. Tutustu alueen putiikkien, käsityöläisten ja lasipajojen valikoimiin ja tee yllättäviä löytöjä tai lähde ostoksille paikallisiin tehtaanmyymälöihin tai kauppakeskuksiin, joista suurin ja modernein on Hämeenlinnan Goodman. Iittalan Kylä puolestaan on edullisten design-ostosten paratiisi, josta löydät laadukkaita tuotteita edulliseen hintaa. Paikallisia käsitöitä ja herkkuja voit löytää myös paikallisilta toreilta.

Ostoksia, käsitöitä ja uniikkeja putiikkeja

Hämeessä käsitöistä ja designista kiinnostunutta shoppailijaa hemmotellaan. Käsityöläisputiikeista voit ostaa laadukkaita käsin valmistettuja lahjoja, tuliaisia, matkamuistoja, sisustustuotteita ja keramiikkaa. Tutustu lasipajojen ihaniin ja uniikkeihin valikoimiin ja tee yllättäviä ja upeita löytöjä. Lukuisat tehtaanmyymälät, kuten Iittala, Finlayson, Havi, Joutsen ja Flow Cosmetics tarjoavat ainutlaatuisia tuotteita. Tai lähde reippaasti ostoksille kaupunkien kauppakeskuksiin ja kivijalkaliikkeisiin. Valinnanvaraa riittää!

Kankaanpainantaa ja työpajatoimintaa

Forssan kaupunki on tunnettu eurooppalaisena tekstiilikaupunkina. Historiallisella Kehräämöalueella sijaitsevan Forssan museon kuosikokoelmat tallentavat suomalaisen painokankaan historiaa: täältä löytyvät ensimmäiset muumit ja Finlaysonin rakastetuimmat kuosit. Wetterhoff on Hämeenlinnan keskustassa sijaitseva käsityön keskus, josta löydät käsityöläisiä, myymälän ja erilaista osallistavaa työpajatoimintaa ryijyn tekemiseen ja kutomiseen. Tervetuloa ostoksille Hämeeseen!

Visit Häme - kauppakeskukset

tutustu

kauppakeskukset

Visit Häme - putiikit

tutustu

putiikit

Visit Häme - käsityö

tutustu

käsityö

Visit Häme - tehtaanmyymälä

tutustu

tehtaanmyymälä