Uniikkimajoitus

Uniikki majoitus tarjoaa elämyksiä! Kulje vanhojen kartanoiden puutarhoissa tai levähdä maaseudun rauhassa maatilamajoituksessa. Vai olisiko majatalo mieleesi?

Hämeen uniikit majoituskohteet

Hämeestä löydät useita yksilöllisiä ja uniikkeja majoituskohteita. Upeat kartanot tarjoavat maatilamajoituksen ohella vastapainoa perinteiselle hotelliyölle. Saat laadukasta ja yksilöllistä palvelua, sekä mahdollisuuden rentoutua maaseudun rauhassa. Uniikki majoituskohde voi löytyä myös kaupungin keskustasta ja välittömästä läheisyydestä. Jos etsit persoonallisempaa majoituskohdetta, Hämeestä löydät sellaisen varmasti. Joissain kohteissa on myös kaikenlaista puuhaa ja majoituskohteiden emännät ja isännät varmasti neuvovat lähialueen aktiviteettien löytämisessä. Voit tutustua myös alueen aktiviteetteihin etukäteen.

Tunnelmallisesti maaseudulla

Uniikki majoitus voi sijaita yhtä lailla maalla tai kaupungissa, mutta varsinkin useat kartanot sijaitsevat maaseudulla samoin kuin tietenkin maatilamajoitus. Maaseutumajoitus on kaupunkilaisille, etenkin lapsille, elämyksiä täynnä. Voit seurata maatalon töitä, päästä ehkä itsekin kokeilemaan vaikkapa kangaspuilla kutomista tai rentouttaa hartialihakset pilkkomalla saunapuut. Pihapiirissä on leppoisia kotieläimiä ja ympäröivässä luonnossa rauhoittavaa hiljaisuutta. Hämäläinen maaseutu on lisäksi kulttuurihistoriallisesti merkittävää maisemaa. Maatilamajoitusta voit hakea myös Matka maalle -sivustolta. Upeat uniikit majoituskohteemme olemme koonneet alle, löydä mieleisesi ja koe unohtumaton, uniikki loma Hämeessä!

Kuusi syytä poiketa kylään