Jalo-lautta

Jalo-lautta

Jalo-lautalla pidät uniikit asiakastilaisuudet, tiimipäivät tai juhlat ystäville. Jalo on suunniteltu 12 hengen tilaisuuksiin, jolloin vuokra-aika on yksi päivä. Voit vuokrata Jalo-lautan lisätiloineen myös 2-4 hgen lomakäyttöön useammaksi vuorokaudeksi.

Tilauksesta saat valmiit ruoat, mutta tiimihenkinen kokkailu onnistuu myös hyvin. Yläkannella on iso grilli ja runsaasti lisätilaa ruokailuun ja rentoon oleiluun. Saaressa on Kotakeittiö-nuotiopaikka, jossa voi savustaa kalaa, paistaa lettuja ja keittää nokipannukahvit. Lautta kiinnitetään saaren rannassa olevan lauttaan, jossa on kylpytynnyri kahdeksalle hengelle.

Saunaan mahtuu kerralla 10 henkeä. Puulämmitteinen Iki Original -kiuas antaa makoisat löylyt ja saunasta on nautinto pulahtaa suoraan puhtaaseen veteen.

Kuikka-lautta on sähkömoottorilla kulkeva oma yksikkönsä. Kuikka on 2 hgen kelluva makuutila, Jalo-lautan "master bedroom". Kuikka on kalustuksella muunneltavissa myös 4-12 hgen kokous- tai juhlatilaksi, kun ryhmille tarvitaan lisätilaa. Kuikassa on takka.

Kokousvarusteina on Jalo-lautalla datatykki ja valkokangas ja Kuikassa on 49" tv-näyttöruutu.

Jalo-lautta sijaitsee kirkasvetisessä, puhtaassa pienessä järvessä, jonka syvin kohta on lähes 20 metriä. SUP-melonta sopii hyvin rentouttavan päivän ohjelmaksi. JaloSUP vuokraa laadukkaat retkilaudat. Poronpolun patikointi- ja pyöräreitistö kulkee vieressä.

Jalo-lautta on rauhallinen paikka kaikille luontoa ja hiljaisuutta arvostaville.

Kuvat
Jalo-lautta and floating bedroom KuikkaJalo-lautta´s dining room.Jalo-lautta on the private lake.Floating bedroom Kuikka by Jalo-lautta.
×
1/5
Jalo-lautta and floating bedroom Kuikka
2/5
Jalo-lautta´s dining room.
3/5
Jalo-lautta on the private lake.
4/5
Floating bedroom Kuikka by Jalo-lautta.
5/5