Herkuttele Hämeessä

Hämeessä, aitojen makujen maakunnassa, kannattaa lähteä omalle herkuttelukierrokselle. Löydät Vanajan kalaa, lähitilan pihvilihaa, puhtaita vihanneksia, viinejä, sahtia, marjaherkkuja, sokerileipurin taidonnäytteitä, aitoa hunajaa ja suklaamestarin luomuksia. Useilta maatiloilta voit suoraan ostaa paikallisia tuotteita.

Hämäläisessä ruoassa voit maistaa viljavien ja hyvin hoidettujen peltojen, puhtaiden vesien ja metsien tarjoamat raaka-aineet yhdistettynä taitoon ja luovuuteen valmistaa niistä koko olemustamme ravitsevaa ruokaa. Istu vain alas ja nauti monipuolisesta ravintolatarjonnastamme, me palvelemme ja toteutamme toiveesi.

Hämeen ravintolat ja kahvilat tarjoavat niin kansainvälisesti tunnettuja herkkuja kuin myös kotimaisen keittiön parhaimpia paloja paikallisesti tuotetuista raaka-aineista, riistasta ja kalasta. Alueen nimikkoherkku on Sibeliusleivos, joka on suunniteltu Sibelius-seuran pyynnöstä vuonna 1987. Hienostunut herkku sisältää mm. raikasta vadelmakermaa, suklaakermavaahtoa sekä konjakkia. Valitse mieleisesi ravintolat ja kahvilat herkutteluhetkiin ja koe ainutlaatuisia ruokaelämyksiä Hämeessä!

Herkutellen Hämeessä

Häme on aitojen ja monipuolisten makujen seutu. Löydät useiden ravintoloiden ruokalistoilta lähiruoasta ja villiruoasta valmistettuja herkkuja. Alueen tilamyymälöistä voit ostaa lähituotettua ruokaa myös kotiin. Voit marjastaa, sienestää tai tehdä retken soutuveneellä järvelle kalastamaan tai ravustamaan. Käy hakemassa raaka-aineet pöytään itse ja valmista ruoka ammattikokin ohjauksessa! Muista piipahtaa myös tunnelmallisissa kahviloissa ja maistaa paikallisten leipomoiden tuoreita herkkuja.

Visit Häme - ravintolat

tutustu

ravintolat

Visit Häme - kahvila

tutustu

kahvilat

Visit Häme - lähiruoka

tutustu

lähiruoka