This post is also available in: English Русский

Herkuttele Hämeessä

Hämeessä, aitojen makujen maakunnassa kannattaa lähteä omalle herkuttelukierrokselle. Löydät Vanajan kalaa, lähitilan pihvilihaa, puhtaita vihanneksia, viinejä, sahtia, marjaherkkuja, sokerileipurin taidonnäytteitä, aitoa hunajaa ja suklaamestarin luomuksia. Useilta maatiloilta voit suoraan ostaa paikallisia tuotteita.

Hämäläisessä ruoassa voit maistaa viljavien ja hyvin hoidettujen peltojen, puhtaiden vesien ja metsien tarjoamat raaka-aineet yhdistettynä taitoon ja luovuuteen valmistaa niistä koko olemustamme ravitsevaa ruokaa. Istu vain alas ja nauti monipuolisesta ravintolatarjonnastamme, me palvelemme ja toteutamme toiveesi.

Hämeen ravintoloiden ja kahviloiden listoilta löydät niin kansainvälisesti tunnettuja herkkuja kuin myös kotimaisen keittiön parhaimpia paloja paikallisesti tuotetuista raaka-aineista, riistasta ja kalasta. Alueen nimikkoherkku on Sibeliusleivos, joka on suunniteltu Sibelius-seuran pyynnöstä vuonna 1987. Hienostunut herkku sisältää mm. raikasta vadelmakermaa, suklaakermavaahtoa sekä konjakkia. Valitse mieleisesi ravintola ja koe ainutlaatuinen ravintolaelämys Hämeessä!

tutustu

ravintolat

tutustu

kahvilat

tutustu

lähiruoka