DigiTrail – Digitaalinen oppaasi luontoreiteillä

Puhtaat ja runsaat metsät sekä tuhannet järvet ovat suuri ylpeydenaihe Suomessa. Luonto on vaihtelevaa, rikasta ja monipuolista kasveineen ja eläimineen, sekä rauhoittavaa vesistöineen. Kanta-Hämeessä luonto on läsnä kaikkialla, myös kaupunkien keskustoissa. Hyvän sijaintinsa ansiosta Kanta-Hämeeseen on helppo tulla – vain noin tunnin matkan päässä Suomen suurimmista kaupungeista: Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja Lahdesta. Kanta-Häme sopiikin erinomaisesti niin päivän vierailukohteeksi, kuin muutaman päivän retkikohteeksi.

Näillä sivuilla esittelemme eritasoisia luontoreittejä patikointiin, historiallisen Hämeen Härkätien pyöräilyyn sekä kauniita järvireittejä melontaan. Reittien yhteydessä olevien kuvauksien ja luokituksien avulla on helppo valita sopivin kohde luontoelämykselle Kanta-Hämeessä.

Sivuston lisäksi kehitteillä on DigiTrail-mobiilisovellus, joka toimii luonnossa navigaattorin tavoin ja madaltaa näin kynnystä lähteä tutustumaan luontokohteisiin. Sovellus opastaa kulkijaa metsässä, kertoo lähellä sijaitsevista palveluista ja nähtävyyksistä. Lisäksi se antaa mielenkiintoista tietoa mm. alueen historiasta ja aktivoi käyttäjäänsä erilaisilla teemoilla, kuten metsäaiheisilla liikuntaan ja kulttuuriin liittyvillä sisällöillä. Lähde Kanta-Hämeen luontoon testaamaan sovellustamme! Anna meille palutetta ja ole näin mukana sovelluksen kehittämistyössä. Ilmaisen sovelluksen voit ladata Androidille mobiililaitteelle Google Play Storesta.

DigiTrail - Suomi kartta

Vaeltajan päivä Kanta-Hämeen luonnossa.

Lapset ja isovanhemmat päiväretkellä Kanta-Hämeen luonnossa.

Ystävysten patikointipäivä Kanta-Hämeen luonnossa.

Kansainvälisten nuorten metsäretki Kanta-Hämeessä.

Loading...
Loading...

Sovellus saatavilla

Lataa sovellus Google Play -kaupasta Androidille tästä.Latausohjeet

1
Sovellus ladattavissa Google Play -kaupasta nimellä DigiTrail    
2
Lataa ja asenna sovellus Android-laitteellesi

Lataa DigiTrail Google Play storesta.

DigiTrail logo