Riihimäen seutu

Riihimäki tarjoaa historiaa, kulttuuria, rauhaa ja runsaasti tapahtumia ja nähtävyyksiä. Vierailun aikana voit nauttia sekä kaupunkikulttuurista että maaseudun rennosta elämäntavasta. Hausjärvellä, Lopella ja Riihimäellä on oma erikoismerkkinsä. Majoitus-, ruokailu- ja ostosmahdollisuuksien osalta alueen kävijää on hemmoteltu valinnanvaralla.

Viihtyisä Riihimäen seutu

Riihimäki ja sen ympäristökunnat Loppi ja Hausjärvi edustavat hämäläisyyttä puhtaimmillaan. Maaseudun ja kaupungin välinen positiivinen vuorovaikutus on konkreettisesti havaittavissa – täällä hämäläinen kulttuurimiljöö kohtaa modernin nykyisyyden. Hyvä sijainti kulkureittien varrella on ollut seudun valtti jo vuosisatojen ajan.

Riihimäki, Loppi ja Hausjärvi muodostavat kokonaisuuden, joka on helmi Hämeen Järviylängön luonnonkauniissa syleilyssä. Maisemissa vuorottelevat näyttävät harjut ja selänteet sekä vehmaat, alavat viljelymaisemat unohtamatta puhdasvetisiä järviä ja lampia.

Riihimäen seutu tarjoaa vapaa-ajanviettomahdollisuuksia moneen makuun: purjelennosta marjastamiseen, melontaretkistä shoppailuun. Maastoon merkityt monipuoliset reitistöt mahdollistavat turvallisen vaihtoehdon luonnossa liikkumiseen.

Riihimäki

tutustu

riihimäki

Hausjärvi

tutustu

hausjärvi

Loppi

tutustu

loppi