Myllytalo

Huoneistoissamme yövyt kotoisasti, ripauksella luksusta ja hemmottelua. Huoneistohotelli-tyyppisesti toteutetut majoitustilamme on tehty 1900-luvun alussa rakennettuun talli- navettarakennukseen, joka on muutettu tyylillä ja laadukkaasti remontoiden täysin palveleviksi huoneistoiksi. Huoneistojen keittiöt sisältävät astiastot vähintään neljälle, jääkaapin, lieden, tiskikoneen, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen sekä leivänpaahtimen. TV ja pyykinpesukone löytyvät myös kummastakin huoneistosta. Pihapiirimme tarjoaa ilmaiset pysäköintitilat, ja huoneistoissa on langaton internet-yhteys.

Studio-tyyppisessä Talli -huoneistossa majoittuu mukavasti1-4 henkilöä. Alakerrassa on tupakeittiö tilavan oleskeluhuoneen yhteydessä. Alakerrasta löytyy myös wc/kylpyhuone. Yläkerrassa on yksi erillinen makuutila parivuoteella (queen), jonka lisäksi avonaisen parven eri päissä on kaksi erillistä vuodetta. Talli -huoneistoon on mahdollista saada 2 varavuodetta lisämajoittujille.

Navetta -huoneistossa majoittuu mukavasti 1-4 henkilöä. Huoneistossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa kummassakin on kaksi vuodetta. Toisen makuuhuoneen vuoteet on mahdollista yhdistää parivuoteeksi (queen). Viihtyisä tupakeittiö on yhdistettynä oleskelutilaan. Lisäksi huoneistossa on oma wc/kylpyhuone. Parkkipaikat löytyvät huoneiston edestä samoin kuin pieni oma terassi.

Kuvat
ÄänimaljarentoutustaTalli-huoneistoHierontapalvelut
×
1/3
Äänimaljarentoutusta
2/3
Talli-huoneisto
3/3
Hierontapalvelut