#Vastuullisuustekohäme -kampanja

Matkailu niin kotimaassa kuin ulkomaillakin on kasvava teollisuudenala, jonka toiminnan vaikutukset ihmisiin, talouteen, ympäristöön ja yhteiskuntaan ovat merkittäviä. Ollakseen mahdollisimman kestävää matkailun harjoittamisen tulee tähdätä positiivisten vaikutusten kasvattamiseen ja negatiivisten vaikutusten minimoimiseen.

#Vastuullisuustekohäme- kampanja haastaa 25.1.-21.2.2021 matkailun parissa toimivia tarkastelemaan omaa toimintaansa, tunnistamaan sieltä vastuulliset teot, liittyivät ne sitten eettisyyteen, ympäristöön, turvallisuuteen, talouteen, sosiaalisiin tai kulttuurisiin näkökulmiin, ja tuomaan ne julki. Voit myös ilmiantaa muiden tekemiä vastuullisuustekoja kampanjan aikana.

Ilmiantamalla vastuullisuustekoja #vastuullisuustekohäme -kampanjan lomakkeella 25.1-21.2.2021 välisenä aikana tai instagramissa tai facebookissa häshtägillä #vastuullisuustekohäme  olet mukana luomassa kestävämpää ja vastuullisuudestaan tunnetumpaa Hämeen matkailua.

Selaa tästä ilmiannettuja vastuullisuustekoja:

Hykkilän Huvilat

Hykkilän Huviloilla kerrotaan käytännön vinkit asiakkaille veden ja sähkön säästämiseksi meillä lomailtaessa.

Centerfield Team Finland Oy

Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä aloitimme Berner Oy kanssa yhteistyön. Toimitamme desinfektio – ja hygienia tuotteita asiakkaillemme.

Countryhomes Silmälän lomamökit

Jätteiden lajittelu on luonnollinen osa maatilallamme sekä lomamökkien huollossa. Lämpökompostisäiliön maatuneen aineksen hyödynnämme puutarhakäyttöön. Lomamökeiltä löytyy kaikkeen lajitteluun suomen sekä englanninkieliset ohjeistukset sekä mainita siitä, että tarvittaessa annamme lisätietoa lajittelusta.

Hostelli Naurava Kulkuri

Kaupungin uusi yritys on osallistunut aktiivisesti Vastuullisuus -teemaan. Hostelli tekee myös tulevaisuudessa parhaansa kaupungin markkinoinnin edistämiseen ja hostellin ekologisuuteen liittyviin asioihin.

Suomen lasimuseon museomyymälä

Myymälämme kehittämisen pohjana on asiakaslähtöisyys. Vastuullisuus, kotimaisuus, ekologisuus ja paikallisuus ovat arvoja, jotka kuuluvat vahvasti osaksi myymälämme kehittämistä.  Pyrimme sekä tuotevalikoimallamme että tuotteiden taustalla olevista arvoista tiedottamisella mahdollistamaan asiakkaiden arvovalintoja. Museomyymälämme valikoima sisältää erityisesti lasiin ja ajankohtaisiin näyttelyihimme liittyviä tuotteita. Suosimme kestävyyttä ja kotimaisuutta uusia myyntiartikkeleita valitessamme.

Mood of Finland

Rakkauden metsät ja ensimmäinen niistä on Lopella.

Urpolan Kartano

Meille on tärkeää vaalia ja säilyttää Urpolan Kartanon (Humppila) kartanomiljöön kulttuuriperintöä monin eri tavoin ja viestimällä sen harjoittamisesta asiakkaillemme.

Minna Takala

Edistän pyörämatkailua kaikissa sen muodoissa.

Anonyymi

Olen ostanut ikimetsää luonnonperintösäätiöltä kompensoidakseni aiheuttamiani hiilipäästöjä.

Ravintola Piparkakkutalo

Pyrimme käyttämään lähialueen pientuottajien tuotteita niin paljon kuin mahdollista, mm. forssalainen Orastava Aurinko ja hattulalainen Katinalan lihakauppa ovat vahvoja yhteistyökumppaneitamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme paikallisista, tuoreista, laadukkaista ja vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista tehtyä ruokaa.  Panostamme myös hävikin pienentämiseen tarkalla tuotteiden tilauksella sekä kierrätämme ja lajittelemme syntyvät jätteet.