Koko perheen eläinpihat

Eläinpihat putiikkeineen ja kahviloineen ovat ihania koko perheen kesäisiä matkakohteita. Monet eläinpihat ovat yleisölle avoinna kesäkaudella, ollen talvisin kiinni. Eläinpiha viihdyttää monenikäisiä kävijöitä vauvasta vaariin. Kukapa ei nauttisi seurailla eläinten touhuja tai kokeilla käden alla kuinka karhea possun karva onkaan? 

Eläimiin tutustumisen jälkeen on mukava istahtaa kahvilaan nauttimaan herkuista tunnelmallisessa miljöössä. Putiikit pursuavat kauniita sisustustuotteita kotiin viemisiksi. Monilta eläinpihoilta voi ostaa myös oman tilan tuotteita kuten villatuotteita tai lihoja. Retkelle voi lähteä perheen kesken tai kutsua kaveritkin mukaan! Kolme käymisen arvoista eläinpihaa Hämeessä:

  • Kissankulman eläinpiha
  • Pässinpää
  • Vekkilän museotila

koko perheen eläinpihat

Kissankulman eläinpiha on lämminhenkinen kotieläinpiha, jossa kävijät pääsevät tutustumaan eläimiin lähietäisyydeltä. Kissankulmassa voit nähdä hevosten ja ponien lisäksi aaseja, lampaita, vuohia, kaneja, kanoja ja kukkoja. Pihalla voi käyskennellä vastaan yhtä hyvin possu taikka koira! Kissankulman eläinpihalla on myös ratsastuskoulu. Lisäksi siellä järjestetään lasten kesäleirejä. 

Pässinpää on lifestyle-putiikki Iittalan lasimäellä. Pässilän kahvilamyymälän yhteydessä asiakkaat pääsevät tutustumaan tilan lampaisiin, kaneihin ja kanoihin. Pässilän kahvilamyymälässä on tunnelmallinen lifestyle-myymälä, josta löydät ihanat sisustustuotteet, asusteet, oman tilan taljat ja villalangat! 

Vekkilän museotilalla pääset vierailemaan aitoon perinnepihapiiriin kotieläimineen. Idyllisen perinnepihan kotieläiminet ja museokahvila vie kävijänsä sydämmelliseen mummolatunnelmaan. Eläinpihan lisäksi Vekkilässä on oman tilan luomutuotteiden suoramyyntinä karitsan ja kyyttöhärkien lihaa sekä tinkimaitoa.

Jos eläimet ovat se sinun juttusi, kannattaa tutustua näihin eläinpihoihin Hämeessä!