Yksikkökajakin Vuokraus Liesjärven Kansallispuistossa

Yksikkökajakin Vuokraus Liesjärven Kansallispuistossa

Liesjärvi on mukava melontakohde rakentamattomine rantoineen, saarineen ja niemenkärkineen. Järvi on kolmihaarainen ja haaran päästä toiseen on noin 8 km. Lähtörannasta on 5 km melontamatka Korteniemen perinnetilalle ja siellä on hyvä ranta rantautua. Tilalla eletään 1910 -luvun aikaan ja käynti on maksuton. Rannalla on myös tulipaikka (ruohikko- ja metsäpalovaroituksen aikaan tulta ei voi tehdä).

Yksikkökajakin päivävuokran hinta on 32€. Vuokraan kuuluu kelluntaliivi, aukkopeite ja melat. Melojalla tulee olla perusuimataito.

Lähtöranta on Kopinlahti Kyynäränharjun eteläpäässä Liesjärven kansallispuistossa. Läheisen parkkipaikan osoite on Kansallispuistontie 203, Tammela.

Varaus tehdään sopimalla rannalle kajakin luovutusaika. Voit viestiä sähköpostilla (erarenki@gmail.com), soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä +358505454722

Kuvat
Yksikkökajakki rannalla, kayak in beach.Kajakki ja sorsia, kayak and two birds.Kajakki auringonnousun melonnalla, kayak and sunriseKajakki vesillä, kayak on water
×
1/4
Yksikkökajakki rannalla, kayak in beach.
2/4
Kajakki ja sorsia, kayak and two birds.
3/4
Kajakki auringonnousun melonnalla, kayak and sunrise
4/4
Kajakki vesillä, kayak on water