Villa Vuorenpää

Idyllinen, hyvällä maulla entisöity maalaiskotikokonaisuus luonnon välittömässä läheisyydessä. Kokonaisuuteen sisältyy talon lisäksi laaja hoidettu puutarhainen piha-alue, grilli, vanha kivinavetta ja nostalginen aitta makuupaikoilla, puuliiteri ja talli polkupyörille.

Talossa on täydellisesti varusteltu keittiö, nykyaikainen kylpyhuone, 2 makuuhuonetta ja iso olohuone. Wc, erityisen hyvä puulämmitteinen sauna. Maalaiskodin sisustus on viihtyisää ja huolella valittua vintagehenkeä nykyajan mukavuuksilla. Vuodepaikat 5.lle + 2 lisäpaikkaa. Viihtyisästi sisustettu piha-aitta on käytettävissä kesä aikana, sisältää 2 vuodepaikkaa. Aitan käytöstä ei peritä lisämaksua. Loma-asunnon käyttöön sisältyy oma venepaikka läheisellä järvellä, omalla veneellä varustettuna. Kohteen lähietäisyydellä on useita laadukkaita uimarantoja vapaasti käytettävissä.

Vuokrahintaan sisältyy soutuveneen ja polkupyörien vapaa käyttö, sekä piha-alueella sijaitsevat grillit, ulkokalusteet, keinut ja pihapelivälineet. Kohteessa on useita erikokoisia pelastusliivejä käytettävissä veneilyyn.

Kohde sopii hyvin pariskunnille, pienille perheille tai yksin matkaavalle. Maalaiskodin aitous ja perinteisen suomalaisen pienviljelijäkodin nostalgia puhuttelee maalta kaupunkiin muuttaneita, tarjoten lämpimiä muistoja lapsuuskodista tyypillisellä miljööllä. Kohteen yksityiskohtainen menneen ajan tunnelma täydentyy nykypäivän mukavuuksilla.

Sijainti luontoympäristössä tarjoaa turvallisia lähimetsiä, polkuja, marjastusmaita, sienimetsiä, rauhaa ja hiljaisuutta.

Voit ottaa myös lemmikin mukaan nauttimaan vapaasta ulkoilusta. Lemmikit ovat sallittu sisätiloissa omistajansa vastuullisessa hoidossa.

Kuvat
Olohuone Livingroom  Mummolakoti Maalaiskoti Olohuone Living room Makuuhuone Bedroom Kivinavetta maalaiskodin pihapiirissä
×
1/4
Olohuone Livingroom  Mummolakoti Maalaiskoti
2/4
Olohuone Living room
3/4
Makuuhuone Bedroom
4/4
Kivinavetta maalaiskodin pihapiirissä