Verkatehdas

Verkatehdas on vuonna 2007 ovensa avannut tapahtumatalo Hämeenlinnan keskustassa. Olemme olemassa, jotta Hämeenlinnassa olisi paikka järjestää erilaisia, ihmisiä yhteen kokoavia tapahtumia, olivatpa ne sitten kokouksia, konsertteja, hybridi- tai virtuaalitapahtumia, messuja, yritystilaisuuksia - tai vaikka väestörokotuksia maailmanlaajuista pandemiaa vastaan, kuten vuonna 2021 huomattiin.

Verkatehtaan kiinteistö saneerattiin vanhaan punatiiliseen tehdaskortteliin, jossa oli toiminut kankaita valmistava Hämeenlinnan Verkatehdas Oy vuodesta 1895 lähtien. Nykyään Verkatehtaalle saapuu vuosittain yli puoli miljoonaa kävijää nauttimaan erilaisista tapahtumista.

Verkatehtaan sydän on 703-paikkainen Vanaja-sali, joka mukautuu rock-venuesta kokoustilaksi ja seminaarihallista stand up -komiikan näyttämöksi. Vanaja-salin lisäksi Verkatehtaalta löytyy monipuolisesti erilaisia ja erikokoisia tiloja, joissa voi järjestää esimerkiksi kokouksia, hybridi- tai virtuaalitapahtumia, messuja, keikkoja, yritysjuhlia, näytelmiä, asiakastilaisuuksia, seminaareja ja koulutuksia.

Verkatehdas haluaa mahdollistaa unohtumattomat tapahtumakokemukset yksityis- ja yritysasiakkailleen. Tämä toteutuu tarjoamalla mielenkiintoisen tapahtumamiljöön, helppokulkuisen sijainnin, loistavat tarjoilut sekä toimivat tekniset ratkaisut. Haluamme tarjota asiakkaille ensiluokkaista palvelua – rautaiset ammattilaisemme ovat kaiken aikaa apunanne. Lämpimästi tervetuloa Verkatehtaalle!

Kuvat
JulkisivuJulkisivuKokoushuone 3
×
1/3
Julkisivu
2/3
Julkisivu
3/3
Kokoushuone 3