Vanajanlinnan saunat

Hämeenlinnassa sijaitseva Vanajanlinna on täyden palvelun hotelli, joka on palkittu ja arvostettu kokous-, tapahtuma- ja juhlapaikka. Vanajanlinnan alueella on neljä erilaista tilausaunaa, lisäksi 12 kilometrin päässä sijaitsevalla Metsänvartijan Tilalla on savusauna paljuineen.

Rantasaunan laiturilta pääset pulahtamaan virkistävään Katumajärveen. Sauna sijaitsee lähellä linnaa, muurin toisella puolella omassa rauhassaan. Rantasauna soveltuu enimmillään 50 henkilön tilaisuuksiin.
Saunalla on kaksi erillistä löylyhuonetta pukutiloineen sekä runsaasti oleskelutilaa myös terassin puolella.
Talvisin on mahdollisuus pulahtaa avantoon.

Linnan sauna sijaitsee päälinnan eteläisessä siivessä, jossa on oma rauhallinen 15 hengen seurustelutila ja tilava saunaosasto. Linnan sauna soveltuu hyvin myös pienimuotoisten kokousten ja illanviettojen pitopaikaksi.

Vanajanlinna Golf & Country Clubin miesten- ja naisten erilliset saunaosastot palvelevat golfkauden ulkopuolella Hotelli Vanajanlinnan asiakkaita tilauksesta. Tasokkaat ja avarat tilat mahdollistavat suurtenkin ryhmien miellyttävän saunomisen.

Vanajanlinnan alueella sijaitsee myös suomen parhaimpiin golfkenttiin lukeutuva Linna Golf, joka on ainoa European Tour Destinations -kenttä Suomessa.

Kuvat
RantasaunaRantasaunan julkisivuRantasaunaLaituri
×
1/5
Rantasauna
2/5
Rantasaunan julkisivu
3/5
Rantasauna
4/5
Laituri
5/5