Räyskälän Suuri Huvila

Räyskälän Suuri Huvila

RÄYSKÄLÄN SUURI HUVILA on erähenkinen ison tai pienen porukan monitoimihuvila Lopen järvimaisemassa – vain 90 kilometriä Helsingistä, 115 Tampereelta ja 130 Turusta. Korkean rantapenkereen päältä alas luonnonkauniille Kaartjärvelle katsova huvila on varustettu kaikilla mukavuuksilla, ja omaa rantaviivaa on peräti 150 metriä. Räyskälän Suuri Huvila soveltuu jopa yli 100 vieraan päivätapahtumiin, mutta yhtä hyvin myös pienemmän ryhmän yön yli kestäviin majoittumisiin ja kokoontumisiin.

Vuokraamme Räyskälän Suuren Huvilan lähtökohtaisesti vain yhdelle ryhmälle kerrallaan, jolloin vieraiden oma rauha on taattu. Tilojen monimuotoisuus mahdollistaa myös pienempien alle 10 henkilön ryhmien yhdessäolon mukavasti ja väljästi. Lisäksi huvilan länsipäässä sijaitseva Räyskälän Rantahuoneisto voidaan vuokrata myös erillisenä, mikäli varaus tehdään aikaisintaan 6 viikkoa ennen saapumisajankohtaa.

Suuren Huvilan tavaramerkkeinä ovat avarat yhteiset tilat ja konstailematon sisustus. Se ei prameile, vaan on tehty ihmistä varten ilman krumeluureja, lähtökohtana leppoisa ja mukava yhdessäolo.

Vuodepaikkoja on 32 henkilölle ja lisävuoteilla jopa 60 henkilölle kaikkiaan 10 makuuhuoneessa. Saunoja on kolme: iso puulämmitteinen sisäsauna, pienempi sähkösauna sekä noin 50 m2 kokoinen saunaosasto, josta on suora pääsy noin 100 m2 laajuiselle maisematerassille aivan laiturin ja rannan tuntumassa.

Kuvat
Räyskälä Grand VillaRäyskälä Grand VillaRäyskälä Grand VillaRäyskälä Grand Villa
×
1/4
Räyskälä Grand Villa
2/4
Räyskälä Grand Villa
3/4
Räyskälä Grand Villa
4/4
Räyskälä Grand Villa