Pilvenmäen Ravirata

Pilvenmäen Ravirata

Pilvenmäen ravirata tarjoaa monipuolisia elämyksiä. Meillä pääset kokemaan vauhdin hurmaa tandem-kärryjen kyydissä raviradalla tai ratkomaan pulmia pakohuoneessa. Elämyksellisiä ohjelmapalveluita on tarjolla myös ravipäivien ulkopuolella ja Pilvenmäen tilat soveltuvat suurien yleisötapahtumien sekä juhla- tai seminaaritilaisuuksien järjestämiseen.

Tutustumisen raviurheiluun voidaan omalle ryhmälle toteuttaa emäntiemme johdolla ohjatusti ravipäivän aikana. Raviurheilu tutuksi -kierros perehdyttää Pilvenmäen raviradan ja Suomen raviurheilun historiaan, raviurheilun rakenteisiin, kilpailijoiden olosuhteisiin ja tuomaritoimintaan. Suosituimpia pisteitä kierroksella on hevosten ja niiden taustajoukkojen kohtaaminen sekä raviurheilun tuomaritoimintaan tutustuminen. Ravien lähtöautokiihdyttää hevosten edestä 60 kilomterivauhtia -auton kyydistä näet hevoset läheltä ja saat kokea hevosten vauhtia eri näkökulmasta.

Raviradalla luotetaan ravintola- ja kahviopalveluiden osalta itse tekemiseen sekä alueen lähiruokatuottajien tarjontaan. Pääkatsomon näköalaravintola Ravintola Valtikasta seuraa isoimpina ravipäivinä reilut 350 raviurheilun sekä hyvän ruuan ystävää raveja parhailta paikoilta, samalla ruoasta ja hyvästä tunnelmasta nauttien. Ravintolaan on isoimpia ravipäiviä lukuun ottamatta ilmainen sisäänpääsy – pöytävaraukset helpottavat ravintolahenkilökunnan palvelua. Ravintolahenkilökuntamme tekee myös pitopalveluja juhliin ja muihin tilaisuuksiin.

Pilvenmäen raviradan tilat soveltuvat yli 30 000 ihmisten yleisötilaisuuksien järjestämispaikaksi, mutta tilat soveltuvat myös kokous- ja juhlatiloiksi.

Kuvat
View from the start car - Näkymä lähtöautostaAtmosphere in the pit - Tunnelmaa varikollaAtmosphere in the racetrack - Tunnelmaa raviradalla
×
1/3
View from the start car - Näkymä lähtöautosta
2/3
Atmosphere in the pit - Tunnelmaa varikolla
3/3
Atmosphere in the racetrack - Tunnelmaa raviradalla