Lopen Erähuvila

Lopen Erähuvila

LOPEN ERÄHUVILA on ainutlaatuinen, kahdeksankulmaisesta hirsikodasta ympärivuotiseen majoituskäyttöön saneerattu huvila, jossa on kaikki mukavuudet ja järvi näköetäisyydellä pihapiiristä. Kavala ja kiireinen maailma ovat kaukana, mutta Etelä-Suomi asutuskeskuksineen silti vain 1–1,5 tunnin ajomatkan päässä! Lisäherkkuna on erillinen erähenkinen täyshirsinen Minihuvila ja sen pihasauna.

Yhteensä noin 130 neliömetrin ilmastoiduissa tiloissa on ruokailu- ja kokoustila 20 vieraalle ja noin 15 vuodepaikkaa 3–4 makuuhuoneessa. Tämä mökki mahdollistaa omatoimiset kokoukset, työpaikan virkistys- ja tyky-päivät, kalastusretket, mökkilomat, saunaillat, perhejuhlat, melonta-, lumikenkä- ja patikkaretket!

Viereinen järvi ja uimapaikka laitureineen ovat vain 150 metrin päässä mökin pihalta, ja rannassa vieraidemme käytössä on soutuveneitä ja kanootteja vaikkapa kalastukseen tai leppoisaan vesillä liikkumiseen. Mikäli erämainen meno kuitenkin vaatii kyytipojakseen myös online-palveluita, on käytettävissä lisämaksuton langaton 4G-internetyhteys ja kaikkiaan kolme 40–50 tuuman taulutelevisiota, joita voi käyttää myös näyttöinä kokous- ja viihdetarkoituksiin.

Mökin 45 m2 kokoisessa ja yli 3 metriä korkeassa pääsalissa on tilaa lähes 20 henkilölle pitkän pirttipöydän äärellä. Tilassa on 4G-tasoinen langaton internet-yhteys ja peräti 2 kappaletta 50 tuuman taulutelevisioita. Salista on yhteys isolle terassille ja metsäpuutarhaan, jossa sijaitsevat pihasauna, tulipaikka ja paljut.

Kuvat
Loppi Wilderness VillaLoppi Wilderness VillaLoppi Wilderness VillaLoppi Wilderness Villa
×
1/4
Loppi Wilderness Villa
2/4
Loppi Wilderness Villa
3/4
Loppi Wilderness Villa
4/4
Loppi Wilderness Villa