Kriipin lomamökit

Kriipin lomamökit

Hirsihuvilamme sijaitsevat Kriipin luonnonsuojelualueen ja Tenholan harjun kupeessa Hattulassa, Hämeenlinnan kaupungin pohjoispuolella. Hyvinvarustellut huvilamme ovat vuokrattavissa ympäri vuoden ja tarjoavat kaikki nykyajan mukavuudet aivan kuin kotonasi. Huvilamme sijaitsevat vain noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta ja muista Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista. Helsinki-Tampere moottoritieltä on vain 10 min. ajomatka Kriipin lomamökeille.

Jokaisella huvilalla on oma ranta ison ja kalaisan Vanaveden rannalla. Laaja vesistö luo loistavat puitteet kalastukselle. Vanaja on tunnetusti kuulu kuhavesi. Vuokraamme myös moottoriveneitä.
Suomalaisen sisämaa-asutuksen vanhimmat alueet sijaitsevat juuri täällä Vanajaveden laaksossa Hämeessä. Läheiseltä Tenholan harjulta löytyvät hyvät patikointireitit, jotka kulkevat osittain samoja teitä ja polkuja, joita ihmiset ovat tallanneet jo tuhat vuotta - ehkä enemmänkin. Vanhat tunnelmalliset polut ovat ehkä hyvinkin samanlaisia kuin keskiajalla - nykyinen metsätie on yhtä leveä kuin siihen aikaan olivat valtatiet. Korkeimmalla kohdalla on keskiajalta peräisin oleva Linnavuori.

Huviloiden terassilta voit seurata Kriipin lintuvesialueen elämää. Kaisla ja Lumme ovat pohjaratkaisultaan toistensa peilikuvat ja Villa Lepolahti on kaksikerroksinen luksushuvila. Huvilat ovat Malo-luokiteltuja parhaaseen 5-luokkaan. Kaikissa huviloissa enimmäishenkilömäärä on 6 aikuista ja 1-2 lasta.

Kuvat
KaislaBoat and fishingmenLummeVilla Lepolahti and lake
×
1/5
Kaisla
2/5
Boat and fishingmen
3/5
Lumme
4/5
Villa Lepolahti and lake
5/5