Kanootin vuokraus Liesjärven kansallispuistossa

Kanootin vuokraus Liesjärven kansallispuistossa

Liesjärvi on mukava melontakohde rakentamattomine rantoineen, saarineen ja niemenkärkineen. Järvi on kolmihaarainen ja haaran päästä toiseen on noin 8 km. Lähtörannasta on 5 km melontamatka Korteniemen perinnetilalle ja siellä on hyvä ranta rantautua. Tilalla eletään 1910 luvon aikaan ja käynti on maksuton. Rannalla on myös tulipaikka (ruohikko- ja metsäpalovaroituksen aikaan tulta ei voi tehdä).

Kaksipaikkaisen kanootin päivävuokran hinta on 40€. Vuokraan kuuluu kelluntaliivit ja melat. Melojalla tulee olla perusuimataito. Lapsille alle 40 kg on saatavilla pelastusliivejä ja kanoottiin voidaan lisätä kolmas tai jopa 4 istuin pienelle ihmiselle (+4€/kpl).

Lähtöranta on Kopinlahti Kyynäränharjun eteläpäässä Liesjärven kansallispuistossa. Läheisen parkkipaikan osoite on Kansallispuistontie 203, Tammela.

Varaus tehdään sopimalla rannalle kanootin luovutusaika. Voit viestiä sähköpostilla (erarenki@gmail.com), soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä +358505454722

Kuvat
Kanootit Kopinlahden rannalla, many canoes waiting in Kopinlahti beach.Venture kanootti vesillä, canoe and calm lakeNahani kanootti odottamassa melojaa, canoe is ready to start,Kaksi melojaa kanootissa, canoe whit two paddler.Melomassa auringonlaskun aikaan, sunset and paddler.
×
1/5
Kanootit Kopinlahden rannalla, many canoes waiting in Kopinlahti beach.
2/5
Venture kanootti vesillä, canoe and calm lake
3/5
Nahani kanootti odottamassa melojaa, canoe is ready to start,
4/5
Kaksi melojaa kanootissa, canoe whit two paddler.
5/5
Melomassa auringonlaskun aikaan, sunset and paddler.