Kanootin vuokraus Liesjärven kansallispuistossa

Kanootin vuokraus Liesjärven kansallispuistossa

Liesjärvi on mukava melontakohde rakentamattomine rantoineen, saarineen ja niemenkärkineen. Järvi on kolmihaarainen ja haaran päästä toiseen on noin 8 km. Lähtörannasta on 5 km melontamatka Korteniemen perinnetilalle ja siellä on hyvä ranta rantautua. Tilalla eletään 1910 luvon aikaan ja käynti on maksuton. Rannalla on myös tulipaikka (ruohikko- ja metsäpalovaroituksen aikaan tulta ei voi tehdä).

Kaksipaikkaisen kanootin päivävuokran hinta on 40€. Vuokraan kuuluu kelluntaliivit ja melat. Melojalla tulee olla perusuimataito. Lapsille alle 40 kg on saatavilla pelastusliivejä ja kanoottiin voidaan lisätä kolmas tai jopa 4 istuin pienelle ihmiselle (+4€/kpl).

Lähtöranta on Kopinlahti Kyynäränharjun eteläpäässä Liesjärven kansallispuistossa. Läheisen parkkipaikan osoite on Kansallispuistontie 203, Tammela.

Varaus tehdään sopimalla rannalle kanootin luovutusaika. Voit viestiä sähköpostilla (erarenki@gmail.com), soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä +358505454722

Kuvat
Kanootit Kopinlahden rannalla, many canoes waiting in Kopinlahti beach.Venture kanootti vesillä, canoe and calm lakeNahani kanootti odottamassa melojaa, canoe is ready to start,
×
1/4
Kanootit Kopinlahden rannalla, many canoes waiting in Kopinlahti beach.
2/4
Venture kanootti vesillä, canoe and calm lake
3/4
Nahani kanootti odottamassa melojaa, canoe is ready to start,
4/4