Härkälinna

Härkälinna

Iso keskiaikaiseen tyyliin vuonna 2005 rakennettu Härkälinna sijaitsee metsäisessä rinteessä upean Utterinvuoren kupeessa.

Viihtyisässä linnassa on hyvinvarusteltu keittiö (mm. astiasto 30 hengelle ja kiertoilmauuni). Salista löytyy ruokailu-/kokoustila, jossa on myös varaava takka. Kokouksia varten seinällä on 42 tuumainen taulu-tv sekä tarvittaessa saatavilla on mm. videotykki ja iso kangas.

Majoitus 5 + 12 hengelle. Makuupaikkoja löytyy molemmista kerroksista.
Yläkerrassa, Linnan torneissa, on kaksi kahden henkilön makuuhuonetta (yksi makuuhuone kummassakin tornissa). Torneista avautuu upeat maisemat Iso-Roineelle. Yläkerran aulassa on lisäksi makuupaikat viidelle hengelle. Alakerran salissa on suuri kerrossänky kahdeksalle henkilölle.

Wc-tiloja on yksi kummassakin kerroksessa. Alhaalla lisäksi tunnelmallinen sähkösauna ja pesutilat (kaksi suihkua).

Linnan kahteen torniin pääsee nauttimaan avarasta näkymästä myös ulkoa käsin. Linnan kupeessa on grillilaavu, jossa voi paistella eväitä ulkonuotion äärellä ja loimuttaa lohet. Härkälinnan oma maanalainen savusauna rinteessä on vuokrattavissa erikseen.

Kuvat
Check more pictures on the websiteCheck more pictures on the websiteCheck more pictures on the websiteCheck more pictures on the website
×
1/4
Check more pictures on the website
2/4
Check more pictures on the website
3/4
Check more pictures on the website
4/4
Check more pictures on the website