Hämeen Privaatti

Hämeen Privaatti

HÄMEENLINNASSA Evon retkeilyalueen lähellä sijaitseva Hämeen Privaatti on nykyajan monitoimihuvilaksi saneerattu mökki, joka tarjoaa syvää rauhaa ja yksityisyyttä entisaikain 2,5 hehtaarin maatilalla. Hämeen Privaatti soveltuu 1–18 vieraan ryhmille majoittumiseen ympäri vuoden. Kesäaikaiseen päiväkäyttöön, juhliin ja kokouksiin Hämeen Privaatti soveltuu myös isommille ryhmille.

Päärakennuksen saneeratuissa noin 200 m2 tiloissa on ruokailu- ja kokoustila noin 20 henkilölle, yli 15 vuodepaikkaa, 6–7 makuuhuonetta, pukuhuone, suihku, sisäsauna ja 2 wc:tä. Pisteenä i:n päällä on täyshirsinen pihasauna. Vieraidemme käytössä on myös lähes 100 neliön terassit. Molempien saunojen yhteydessä on omat kylpypaljunsa.

Hämeen Privaatti sijaitsee päättyvän pihatiensä päässä, omassa piilossaan. Vaikka naapurina ovat vain Metsähallituksen metsät, on mökin sijainti silti likimain Suomen väestöllisessä keskipisteessä Hämeenlinnassa, 150 kilometriä Helsingistä, 90 km Tampereelta ja 65 km Lahdesta.

Huvilan tupaan saneeratussa pääsalissa/kokoustilassa on tilaa noin 20 vieraalle pitkän pöydän ja pienen baaritiskin äärellä. Lisäksi tilan päädyssä olevalle sohvaryhmälle mahtuu vielä muutama henkilö. Tila jatkuu avoimena hämyiseen kabinettiin, jota voidaan käyttää sekä illanistujaisiin että ryhmätöihin. Kabinetti toimii myös makuuhuoneena, jonka sohvilta löytyy petipaikat 2–3 henkilölle.

Kuvat
Tavastia PrivacyTavastia PrivacyTavastia PrivacyTavastia Privacy
×
1/5
Tavastia Privacy
2/5
Tavastia Privacy
3/5
Tavastia Privacy
4/5
Tavastia Privacy
5/5