Evon Ruuhijärvi

Evon Ruuhijärvi

Ruuhijärven kartano Hämeenlinnan Evolla. Evon Ruuhijärvi on rakennettu 1920-luvulla metsurien tukikohdaksi. Rakennuksia on sittemmin saneerattu ja nykyaikaistettu ympärivuotiseen matkailu- ja kokouskäyttöön. Kaiken kruunaa sijainti hiljaisen erämaajärven rannalla aivan maankuulun Evon retkeilyalueen tuntumassa.

Evon Ruuhijärvi tarjoaa upeat ja luonnonläheiset puitteet kaikenlaisiin tapahtumiin 1–60 henkilön ryhmille. Kartanossa onnistuvat yhtä hyvin kokoukset, yritystilaisuudet, työyhteisön virkistys- ja tyky-päivät kuin omatoimiset kesä- ja talvilomat, kalastuspainotteiset mökkireissut tai vaikkapa hääjuhlat! Tilojen monimuotoisuus mahdollistaa myös pienempien alle 10 henkilön ryhmien yhdessäolon mukavasti ja väljästi.

Ryhmille tarjoamme monipuolisia elämys- ja luontopalveluja, kuten opastettuja vaellus- ja lumikenkäretkiä. Luonto-ohjelmamme sopivat hyvin vaikkapa kokousohjelman tauolla tapahtuvaksi happihyppelyksi tai osaksi yrityksen virkistyspäivää.

Päärakennuksen pääsalissa on tilaa noin 25 hengelle. Varusteina ovat langaton internet-yhteys, fläppitaulu, valkokangas ja iso 55 tuuman taulutelevisio HDMI-liitännällä.

Salin jatkeena on erillinen seurustelutila, tv-huone ja ryhmätyötila, jossa mahtuu myös ruokailemaan noin 10 henkilöä. Tilaa voidaan käyttää myös makuuhuoneena 2 hengen kunnollisen divaanivuodesohvan ansiosta.

Keittiössä on astiastot noin 50 henkilölle, sähköliesi ja -uuni, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, Moccamaster-kahvinkeitin ja mikroaaltouuni.

Kuvat
Evo RuuhijärviEvo RuuhijärviEvo RuuhijärviEvo Ruuhijärvi
×
1/4
Evo Ruuhijärvi
2/4
Evo Ruuhijärvi
3/4
Evo Ruuhijärvi
4/4
Evo Ruuhijärvi