Aulangon Suuri Huvila

Aulangon Suuri Huvila

AULANGONJÄRVEN KANSALLISMAISEMAN äärellä Aulangon Rauhan alueella sijaitseva monikäyttöinen Aulangon Suuri Huvila soveltuu jopa yli sadan henkilön päivätapahtumiin. Erityisen hyvin monitoimihuvila soveltuu noin 10–40 henkilön majoittumiseen, mökkilomailuun, kokouksiin, virkistys- ja tyky-tapahtumiin sekä muihin kokoontumisiin. Lisäksi tilojen monimuotoisuus mahdollistaa myös pienempien alle 10 henkilön ryhmien yhdessäolon mukavasti ja väljästi.

Kerrallaan yhdelle ryhmälle vuokrattava Aulangon Suuri Huvila on saneerattu entisen Aulangon Heikkilän matkailualueen päärakennuksesta. Pinta-alaa vieraiden käytössä on peräti 350 neliömetriä!

Vuodepaikkoja on 35–50 henkilölle lisävuoteineen kaikkiaan 9 makuuhuoneessa. Rakennuksessa on 70 m2 kokoinen saunaosasto, erillinen rantasauna, kaksi ulkoterassia ja kaksi erähenkistä nuotiopaikkaa. Myös iso keittiö on asiakkaidemme käytössä. Huvilan erikoisuutena on iso pelisali, jossa vieraat voivat mitellä taitojaan niin tikanheitossa kuin pöytälätkässäkin.

Suuren Huvilan noin 150 m2 kokoisessa pääsalissa on tilaa jopa 100 henkilölle pitkien pitopöytien ja sohvaryhmien äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös nukkumiseen siellä olevien vuodesohvien ansiosta.

Pääsalissa istumapaikkoja pitkien pöytien ääressä on vakiona noin 50 henkilölle. Lisäksi pääsalin sohvaryhmien äärelle mahtuu noin 25 henkilöä ja varastossa on noin 25 henkilölle lisätuoleja ja pöytiä, jotka asiakas voi itse asetella pääsaliin haluamallaan tavalla.

Kuvat
Aulanko Grand VillaAulanko Grand VillaAulanko Grand VillaAulanko Grand Villa
×
1/4
Aulanko Grand Villa
2/4
Aulanko Grand Villa
3/4
Aulanko Grand Villa
4/4
Aulanko Grand Villa