Aulangon Rantapiilo

Aulangon Rantapiilo

HÄMEENLINNASSA Aulangon Rauhan alueen länsikulmassa sijaitseva Aulangon Rantapiilo on vain noin 20 metriä Aulangonjärven rantaviivasta sijaitseva huikean sijainnin majoituskokonaisuus. Siihen kuuluu erähenkiseksi mökiksi sisustettu minihuvila ja erillinen majoitusaitta.

Ympärivuotiseen käyttöön varusteltu Aulangon Rantapiilo soveltuu mainiosti mökkilomailuun, pieniin kokouksiin, etätyötilaksi tai Aulangon Rauhan alueella järjestettävien isompien tapahtumien lisämajoitustilaksi.

MINIHUVILAN tupakeittiössä on noin 2,5 metriä pitkä pöytäryhmä, jossa on tilaa 8 henkilön ruokailuun ja yhdessäoloon. Mökin keittiön varusteina ovat astiastot 10 henkilölle, jääkaappi-pakastin, liesi, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, Moccamaster-kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tupakeittiössä on myös yksi vuodesohva. Televisiona ja kokousnäyttönä palvelee iso 50 tuuman taulu-tv. Huomaathan, että wifi-yhteys ei kuulu kohteen varustukseen.

Makuuhuoneessa on vuodepaikat kolmelle henkilölle. Wc-, sauna- ja suihkutila on näppärästi eteisen jatkeena. Sähkösaunan löylyistä nautiskelemaan mahtuu kerralla 2 saunojaa.

Minihuvilan kruunaa ilta-aurinkoon avautuva 25 neliömetrin terassi. Siltä avautuu maisema yli upean Aulangonjärven kansallismaiseman!

Aulangon Rantapiilo tarjoaa kahdessa pienessä rakennuksessa vuodepaikkoja yhteensä enintään 8 henkilölle. Minihuvilan makuuhuoneessa on parisänky ja 1 yläsänky. Erillisessä majoitusaitassa on 2 kerrossänkyä sekä 1 alasänky.

Kuvat
Aulanko Lake Hide-outAulanko Lake Hide-outAulanko Lake Hide-outAulanko Lake Hide-out
×
1/4
Aulanko Lake Hide-out
2/4
Aulanko Lake Hide-out
3/4
Aulanko Lake Hide-out
4/4
Aulanko Lake Hide-out