Aulangon Rantala

Aulangon Rantala

Neljästä rakennuksesta koostuva Aulangon Rantala on noin 22 vuodepaikan kokonaisuus Aulangon Rauhan alueella aivan luonnonkauniin Aulangonjärven rannassa.

Päähuvila on kaikilla mukavuuksilla varustettu noin 15 vuodepaikan monitoimihuvila, joka on valmistunut keväällä 2019. Muut Rantalan rakennukset ovat nykyaikaisella keittiöllä ja kylpyhuoneella varustettu 5 vuodepaikan Pikkuhuvila, Aulangonjärven äärellä sijaitseva rantasauna sekä ympärivuotiseen käyttöön varusteltu erillinen 4 vuodepaikan majoitusaitta. Nämä mökit on peruskorjattu vuonna 2017.

Aulangon Rantalan kokonaisuus tarjoaa neljässä rakennuksessa vuodepaikkoja maksimissaan 23 henkilölle. Päähuvilassa on 11–15 vuodepaikkaa 4 makuuhuoneessa ja salin vuodesohvilla, Pikkuhuvilassa 3 vuodetta ja 2 henkilön vuodesohva, rantasaunan makuuhuoneessa 2 vuodetta ja majoitusaitassa 4 vuodetta. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä. Tarvittaessa käytössä on lisäksi varapatjoja muutamalle yöpyjälle. Tilojen monimuotoisuus mahdollistaa myös pienempien alle 10 henkilön ryhmien yhdessäolon mukavasti ja väljästi.

Päähuvilan päädyssä sijaitsevan sähkösaunan löylyistä nauttimaan mahtuu kerralla noin 8 löylyttelijää. Saunasta on suora pääsy terassille, josta on lyhyt matka virkistävälle pulahdukselle Aulangonjärveen, terassin sähköporeammeen tai rantasaunan terassilla sijaitsevan kylpypaljun lämpöön. Saunaosaston pesuhuoneessa on 2 suihkua ja wc-istuin.

Kuvat
Aulanko LakesideAulanko LakesideAulanko LakesideAulanko Lakeside
×
1/4
Aulanko Lakeside
2/4
Aulanko Lakeside
3/4
Aulanko Lakeside
4/4
Aulanko Lakeside