Aulangon Rantahuvila

Aulangon Rantahuvila

AULANGON RANTAHUVILA on erähenkinen rauhan tyyssija kaikilla mukavuuksilla. Kokousta, virkisty, kalasta, sauno, veneile, golfaa, lumikenkäile, ui, lähde pilkille, hiihtoladulle tai kylpylään – tai vain nauti omasta rauhasta, ympäri vuoden! 1–20 henkilön ryhmille räätälöity ainutlaatuinen monitoimihuvila sijaitsee Hämeenlinnassa Aulangonjärven kansallismaisemassa. Keskellä luonnon rauhaa, mutta silti vain kivenheiton päässä Aulangon alueen ja Hämeenlinnan kaupungin palveluista.

Kooltaan 152 neliömetrin Aulangon Rantahuvila sijaitsee vain 5 metrin päässä rannasta, joten sen terassilta voi pulahtaa järveen, lähteä souturetkelle, melomaan tai suppailemaan tai talvella kirmaista hiihtoladulle tai kirjolohipilkille. Ulkoilun jälkeen voi rentoutua sekä helppokäyttöisessä sähkösaunassa että idyllisessä puulämmitteisessä saunassa.

Pyydä tarjous Aulangon Rantahuvilan vuokrauksesta ja lisäpalveluista täyttämällä tarjouspyyntölomake https://www.evonluonto.fi/tarjouspyynto/ tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Kuvat
Aulanko Lake VillaAulanko Lake VillaAulanko Lake VillaAulanko Lake Villa
×
1/4
Aulanko Lake Villa
2/4
Aulanko Lake Villa
3/4
Aulanko Lake Villa
4/4
Aulanko Lake Villa