Tutustu melontaan Hämeenlinnassa

Tutustu melontaan Hämeenlinnassa

Opastetulla retkellä tutustut kajakkimelontaan Hämeenlinnan Vanajavedellä!

Tällä aloittelijoille tarkoitetulla retkellä pääset kokeilemaan melontaa opastetusti ja turvallisesti. Retken aikana melotaan rentoa tahtia ja välillä pidetään taukoa kauniista maisemista nauttien. Retkellä käytössä on peruskajakit, jotka ovat vakaita ja helposti ohjattavissa. Ennen lähtöä tutustutaan lajiin, varusteisiin sekä perustekniikkaan.

Hämeenlinnan Vanajavesi on yksi Suomen vanhimmista sisävesireiteistä. Reitkellä voi ihastella Suomen upeaa järviluontoa, bongailla lintuja, nauttia kesätunnelmasta ja puhtaasta luonnosta sekä raikkaasta ilmasta

Lisätietoja:
* Sijainti: Hämeenlinnan Melontapiste
* Aika: Klo 18.00-20.00. Oppaanne tapaa ryhmän 15 minuuttia ennen retken alkua. Katso retkipäivät ja vapaat paikat varauskalenteristamme.
* Osallistujamäärä: Enintään 16 henkilöä
* Opastus: Natura Vivan ammattioppaat
* Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helppoja, joten voit meloa rennoin mielin!

Jos melontaretki inspiroi sinua melomaan useamminkin, kannattaa tutustua kausikortteihimme. Tämän retken hinta on hyvitettävissä kausikortin hinnasta!

Kuvat
Nainen melomassa järvellä
×
1/1
Nainen melomassa järvellä