Kävelypalaveri pitkin pitkospuita tuo uusia ajatuksia yllin kyllin

Lähde luontoon ja pidä kävelypalaveri työkavereiden kanssa. Ulkosalla pidetty palaveri tuo ihanaa vaihtelua koronan etätyöarkeen. Turvavälitkin on helppo pitää ainakin pitkospuilla. Testasimme työporukan kanssa idean toimivuutta aurinkoisena huhtikuun päivänä Torronsuon kansallispuistossa. Hyvin onnistui työasioiden juttelu ja ideointi luonnon helmassa!

Kävelypalaveri_Torronsuon_kansallispuisto_lintutorni

Torronsuon kansallispuistossa voi kävelypalaverin lomassa kiivetä lintutorniin ihailemaan suomaisemia.

Kävelypalaverin hyötyjä ovat liikunnan lisäksi vaihtuva maisema ja raitis ilma. Kehon liikkuessa myös ajatus kulkee liukkaammin. Palaverin aihe voikin liittyä esimerkiksi ongelmanratkaisuun tai uuden ideointiin. Kun ei tarvitse olla jumiutuneena toimiston kokoustilaan ja -tuoliin, niin uusia ajatuksia pulppuaa yllin kyllin!

Torronsuon kansallispuisto ja muut Kanta-Hämeen luontokohteet ovat oivallisia palaveripaikkoja. Lyhin Torronsuon lenkki on noin kilometri pitkospuita pitkin. Lopuksi voi kiivetä ihailemaan Kiljamon lintutornista Suomen syvimmän suon uljasta näkymää.

Turvavälien pitäminen pitkospuilla on helppoa

Korona aikaan pitää luonnossakin huomioida turvavälit, mutta pitkospuilla se on helppoa.  Taaperrat vain toisen perässä parin metrin päässä ja samalla nautit kauniista luonnosta. Jos osallistujia on monta, niin kannatta antaa kahdelle tai kolmelle peräkkäisille liikkujalle sama aihe, jotta ääni kantautuu pitkospuilla. Lopuksi voitte käydä läpi eri ryhmien tuotokset taukopaikalla tai Lintutornissa.

Kävelypalaverin reittivaihtoehdot Torronsuolla ovat kilometristä aina kymmeneen kilometriin. Eli ajallisesti voit tehdä lyhyen tunnin palaverin tai sitten vaikka puoli päivää eväiden kanssa.

Tyky-päivä kansallispuistossa

TYKY-päivän viettäminen luonnon helmassa jutellen ja yhdessä puuhaillen on hyvä vaihtoehto, kun monella on korona-kevään vuoksi pitkä etätyöputki takana. Kanta-Häme on pullollaan hyviä luontokohteita. Voit järjestää ulkoilua esimerkiksi kansallisissa kaupunkipuistoissa, Aulangolla, Lopen Melkuttimella, Ilvesreitillä tai Torronsuon ja Liesjärven kansallispuistoissa.

TYKY-päivään voi ostaa luonto-oppaan palveluja. Hommaa mukaan myös takeaway -eväskorit, jotka saat kätevästi haettua paikallisilta ruokapalveluyrittäjiltä.

Kanta-Häme on lähellä. Tampere, Turku ja Helsinki ovat kaikki noin tunnin matkan päässä. Kannattaa siis hurauttaa lähimatkalle Hämeeseen. Täällä on tilaa kävelykokoustajille ja tyky-päivää viettäville työporukoille!

Kävelypalaveri_Torronsuon_kansallispuisto_nuotiopaikka

Kävelypalaveriin voi ottaa myös eväitä mukaan ja nauttia niitä laavulla tai nuotiopaikalla.

Torronsuon_kansallispuisto_maisema_suomaisema_suo

Torronsuon kansallispuistossa voi ihailla suomaisemia kävelypalaverin aikana.

Torronsuo_reitti

Torronsuolla on useampi reitti, joille lähdetään Kiljamon parkkipaikalta.

logo_eu_liitto_hamk