Portaan Nahkurinverstas

Portaan Nahkurinverstaalla nautit pienen idyllisen maalaiskylän rauhasta ja tunnelmasta.

Entisen 1880-luvulla perustetun nahkatehtaan tiloissa toimii museo, jossa voit tutustua edellisten vuosisatojen nahanvalmistusprosessiin ja nahkurien elämään autenttisessa ympäristössä. Museossa ovat esillä nahanvalmistuksessa aikoinaan käytetyt koneet ja työkalut sekä joitakin verstaassa valmistettuja tuotteita.

Museorakennuksessa toimii myös Nahkurinverstaan ravintola, jossa on tarjolla tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista paikan päällä valmistettua ruokaa juomien kera. Lisäksi saatavilla on mm. kahviotuotteita, virvokkeita ja jäätelöä. Ravintolan antimista voit nauttia myös pihapöydissämme Turpoonjoen rannassa.

Sekä museo että ravintola ovat auki kesäaikaan, ja muina vuodenaikoina tilauksesta. Ravintolatila soveltuu hyvin myös erilaisten juhlien ja kokousten järjestämiseen.

Ympäri vuoden käytössä olevat majoitustilat sijaitsevat nahkurinverstaan työntekijöiden vanhassa, kauniisti entisöidyssä asuintalossa. Tilavissa huoneistoissa yhdistyvät entisajan rauhallinen tunnelma ja nykyajan mukavuudet. Puulämmitteinen Aito-kiukaalla varustettu saunamme on sekä majoittujien käytössä että myös erikseen varattavissa.

Yhteys