Kalpalinna pyöräily- ja hiihtokeskus

Kalpalinna on ympärivuotinen hiihto- ja pyöräilykeskus Hämeessä Janakkalan Turengissa. Kalpalinnan rinteet muodostavat kaikkiin ilmansuuntiin avautuvan ja kahdelle erilliselle mäelle kohoavan kokonaisuuden.

Kesällä Kalpalinnassa toimii kokemisen arvoinen Bikepark, jossa maastopyöräilijöillä on mahdollisuus alamäkiajoon sekä monipuolisiin reitteihin eri MTB-lajeissa.

Talvella laskettelukeskuksesta löytyvät  rinteet eri talvilajeihin sekä palvelut aloittelijoista aina kisalaskijoille.

Taitavammankin laskijan haastavat mustat Kilparinne ja Kallenrinne, jotka ovat Etelä-Suomen ainoat FIS B-luokitellut kilpapujottelurinteet. Punaiset Hugonrinne ja SuperRINNE ovat peruslaskemiseen sopivia leveitä ja alusta loppuun viettäviä rinteitä. Siniset Turisti– ja Yhdysrinteet 1 sekä 2 liittävät eri rinnealueet toisiinsa, ja hiihtoalueen ympäri pääsee näitä pitkin kiertämään yksisuuntaisesti. Vihreät Turisti– ja Koulurinne ovat lapsille ja aloittelijoille sopivia harjoittelurinteitä, joissa on helppokäyttöiset teleskooppihissit.

Alueen sisäänkäynnin läheisyydessä palvelevat Cafe Kalpalinna ja välinevuokraamo, -myymälä sekä -huoltopalvelut. Ravintolapalvelut sijaitsevat pohjoisten rinteiden puolella Ravintola Kalpalinnassa. Hiihto- ja pyöräilykoulut löytyvät kaiken ikäisille. Kalpalinnassa toimii myös Caravan alue, joka tarjoaa peruspalveluja koko vuoden.

Seuraa menoa: Nettisivuilta, facebookissa ja instagramissa

Yhteys