Rehakka

Rehakka ja Irjala ovat syntyneet samannimisten kartanoiden ympärille torppari ja ja mäkitupa-asutuksen muodossa. Tällä hetkellä asukkaita on noin 80, mutta pienessä kylässä on voimaa ja virtaa. Hyviä puolia ovat maaseudun rauha ja luonnon läheisyys. Rehakassa voi asua väljästi, mutta kylällä on keskeinen sijainti lähellä kaikkea.
Kylän nähtävyydet Rehakan Rivieera -ranta, Unikon linnavuori, Isonpiirinkallio ja Pauninmaan luontokohde. Kesäisin tanssitaan Löyttyniemen navetanvintillä.
Vuonna 2004 julkaistiin kyläkirja " Veri vetää Rehakkaan". Joka vuosi vietetään perinteistä pikkujoulua Willa Göösissä. Paikalla on aina lähes 40 kyläläistä.

Luontokohde Pauninmaa
Pauninmaan omaleimaiset maastot tarjoavat upeat puitteet erilaisille luontoaiheisille elämyksille ympäri vuoden tilauksesta. Pimeä- ja talvitapahtumat avoinna yleisölle.
www.pauninmaa.fi

Unikonlinna
Unikonlinna on rauhoitettu mahdollinen muinainen linnavuori ja puolustusvarustus. Unikonlinnalle lähtee Rehakantieltä melko huomaamaton polku, varsinaista P-paikkaa ei ole. Keskeltä metsää löytyvä jylhä jyrkänne yllättää ensikertalaisen.

Yhteys