ViikinkiSauna (Urpolan Kartano)

TERVETULOA!

Hurraa, ViikinkiSauna on palkittu Vuoden 2019 Hääyrityksenä sarjassa polttaripalvelu. Kiitos tästä kuuluu kaikille asiakkaillemme ja meitä äänestäneille! Olemme tästä tunnustuksesta erittäin kiitollisia ja ylpeitä <3

_____________________________________

Isäntäpari Mikko ja Leena Kylämarkula toivottavat Teidät tervetulleiksi ViikinkiSaunan Saunamaailmaan saunomaan, kylpemään kuumakylvyssä, uimaan uimalammessa saunan vieressä, syömään ja viettämään mukavaa rentouttavaa iltaa.

Nyt voit varata myös Saunamaratoonin 5 saunassa + kuumakylvyssä Saunabulevardillamme!

Lisäksi yhteistyökumppanimme Erärenki järjestää pihapiirissämme ryhmällenne tilauksesta vaikka huikeat (ja suositut) Villein Viikinki -kisat! Taunus Rally Teamin järjestämänä mahdollisuus Rallielämyksiin oikean ralliauton kyydissä; sora lentää ja vauhtia riittää!

SAVUSAUNA JA MUUT SAUNAT

ViikinkiSauna on ihan oikea vanhanajan savusauna, joka on varattavissa käyttöönne. Takkatupa, pukuhuone, pesutilat, wc ja grillikatos ovat saunojien käytettävissä. ViikinkiSauna on rakennettu savesta ja puupölkyistä ja on taatusti erilainen elämys! Lisäksi Laivasauna, Pellettisauna, Maisemasauna ja Pikkusauna. Ihana rentouttava kuumakylpy Viikinkilaiva Helkassa!

MAJOITUS ViikinkiSaunan vieressä meillä on myös majoitusta ”väsyneille viikingeille”, katso lisää Urpolan Kartanon sivuilta (www.urpolankartano.fi). Kartanon sivuilta löydät Ruokalistoista myös esim. Tuhdin Viikinkiaterian.

Yhteys