Könnölän Matkailutila

Könnölän Matkailutila sijaitsee monien lampien ja metsäharjanteiden keskellä Hämeenlinnassa, entisen Kalvolan kunnan alueella. Meille on matkaa 20 km Hämeenlinnasta ja 120 km Helsingistä. Lomamökkimme on rakennettu lähes erämaan rauhaan tilamme 120 hehtaarin alueelle. SIjaitsemme lähellä Iittalan taajamaa, joka on tunnettu lasitehtaastaan ja sitä ympäröivästä Lasimäen alueesta.

Vuokraamme kahdeksaa, kaikin mukavuuksin varustettua huvilaa ja lomamökkiä ympärivuotisesti. Kaikissa mökeissämme on oma uimaranta. Uutuutena meille on valmistunut keväällä 2015 vanhaan navettaan upea kokous- ja juhlatila, joka tarjoaa tilat jopa 180 hengen tilaisuuksiin. Tilallamme on myös savusauna paljuineen ja grillikotineen sekä siirrettävä kylpykärry, jonka voi vuokrata oman mökin pihaan.

Könnölän tila on vanha sukutila, joka on ollut saman suvun hallinnassa jo 1700-luvulta lähtien. Pirkko ja Mauri aloittivat Maurin kotitilalla kuudentena isäntäparina v. 1986. Maatilan pihapiiri on perinteistä, kaunista maaseudun kulttuurimaisemaa.

Könnölässä vietät rentouttavat lomat, ikimuistoiset juhlat ja toimivat kokoukset. Lämpimästi tervetuloa!

Yhteys