Fifth Avenue

Perheravintola amerikkalaisella tyylillä ja 50-luvun meiningillä aivan Hämeenlinnan ytimessä!

DINER suomalaisilla raaka-aineilla
50-luvun henkeen sisustetun ravintolan valtteja ovat maukkaat, suomalaisista raaka-aineista valmistetut burgerit, mureat pihvit ja ruokaisat salaatit. Meille ovat tervetulleita niin kaveriporukat kuin pariskunnat ja perheetkin! Nyt syömään!

VIIHDEKEILAUS
Keilaus on ikärajatontaa liikunta kaikenikäisille. Omia välineitä ei tarvita. Pienimmille pelaajille on saatavana myös apuvälineitä ja kerhotossuja. Tulit sitten yksin tai seurassa, hauskanpito on taattu!

LAPSIYSTÄVÄLLINEN
Käsite PERHERAVINTOLA saa nyt täysin uuden ilmeen! Monipuolisen lastenlistan lisäksi ravintolan toisesta kerroksesta löytyy vain perheille tarkoitettu oma leikkialue. Ruokaile lapsesi leikkiessa turvallisesti - Vietä mukava ja muistorikas ravintolahetki yhdessä lapsesi kanssa<3

KOIRAYSTÄVÄLLINEN
Dogit ovat tervetulleita terassillemme ja kiltit koirat pääsevät sisäänkin. Mekin halutaan päästä rapsutteleen niitä, joten ethän jätä parasta kaveriasi autoon vaan tuot pyötäseuraksi. Koirien omalla ruokalistallamme olemme ottaneet huomioon myös koirien dieettiruokavaliot ja purtavaa löytyy niin isoon kuin pieneenkin säkäkorkeuteen.Tee nelijalkaisesta ystävästäsi ravintolamme kantis.

RYHMÄT
Järjestä vaivattomasti kokoukset, tyky-päivät, pikkujoulut, polttarit, synttärit keskeisellä sijainilla ja runsaalla tarjonnolla. Meiltä löydät kolme erilaista kabinettia jokaiseen tarpeeseen; Pidä virallinen kokous tai palaveri Sunrise Boulevardissa, juhli kuin viimeistä päivää Golden Gatessa tai rentoudu rakkaimpiesi parissa saunakabinetti Wall Streetillä. Tee tiimistäsi entistäkin parempi! Huoneiden vetoisuus aina 40hlö saakka.

Yhteys