Cardehumma

Eläin-ja luontoavusteista valmennusta perustuen kokemuksellisuuteen sekä keskusteluihin luottamuksellisesti.

Oletko väsynyt, stressaantunut tai lähellä työuupumusta? Kaipaatko omaa aikaa ja eläinten tarjoamaa läsnäoloa? Kaipaatko luottamuksellista keskustelutukea vaikeassa elämäntilanteessa?

Oletko joskus ratsastanut ja mielesi tekee aloittaa ratsastus js hevostoiminta uudelleen, mutta et halua mennä ainakaan aluksi isolle tallille? Olet tervetullut meille tutustumaan kiltteihin ja rauhallisiin hevosiin kaikessa rauhassa. Cardehummassa on mahdollisuus ratsastaa kentällä tai mukavissa ja vaihtelevissa lähimaaston metsissä.

Luonto ja eläimet sekä luottamuksen ja turvan tunne vahvistavat ja tukevat hyvinvointia. Katselemalla eläinten puuhia niiden lajiomaisessa seurassa sekä pysähtymällä olemaan eläinten kanssa myös eläimen tarpeita kunnioittaen, positiiviset tunteet lisäätyvät, tietoisen läsnäolon taitosi kasvaa, virkistyt ja jaksat paremmin omassa arjessasi.

Luottamuksellisen keskustelutuen avulla myös elämäntilanteesi selkeytyy ja opit ymmärtämään paremmin sitä, kuka olet ja mitkä ovat oman elämäsi haasteet sekä unelmat.

Tervetuloa tutustumaan Cardehumman toimintaan, eläimiin sekä Ihminen Tavattavissa keskusteluterapiaan. Varaa aikasi mieluiten viestillä, joko sähköpostilla tai Cardehumman facebook sivujen kautta.

Olet lämpimästi tervetullut, juuri sellaisena kuin olet!

Yhteys