Jaana Huhtanen Design

Jaana Huhtanen Design on suomalainen neuleasuste ja lifestylebrändi, joka tunnetaan laadukkaista neuletuotteista vaatetukseen ja sisustukseen. Jaana Huhtanen Design:n tuotteet on tehty kestämään aikaa ja käyttöä, ja ne valmistetaan läpinäkyvästi ja vastuullisesti sekä mahdollisimman ekologisesti. Materiaalina käytetään erittäin laadukasta mulesing vapaata merinovillaa ja puuvillaa. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Jaana Huhtanen valmistui neulesuunnittelijaksi Hämeen ammattikorkeakoulusta 1998. Seuraavana syksynä Jaana perusti neuleyrityksen Hämeenlinnaan. Opiskeluaikana syntyivät perheen ensimmäiset pojat Ilmari ja Väinö. Jaana halusi olla lasten kanssa kotona, kun he olivat pieniä ja työtilat kotona mahdollistivat sen. Pojat avustivat jo silloin äitiä kovasti. 2000- luvulla syntyivät perheeseemme vielä Sampo ja Ukko, jotka myös jo ovat päässeet apulaisiksi messuille ja muihin myyntitapahtumiin .

Yritys on kasvanut ja kehittynyt perhe-elämän sallimissa rajoissa. Tällä hetkellä jälleenmyyjiä on kotimaassa useita kymmeniä ja ulkomailla Ruotsissa ja Japanissa. Jälleenmyyjien lisäksi tuotteita myydään markkinoilla sekä nettikaupoissa. Yrityksen peruspilarit ovat alusta asti olleet kotimaisuus, laadukkuus ja ajattomuus. Myös ekologisuus, vastuullisuus sekä läpinäkyvä tuotanto ovat tärkeitä meille.

Tuotevalikoimiin kuuluvat pipo sukat ja huivit sekä kattaustekstiilit erilaisilla kuoseilla. Varastomallit ovat saatavilla heti tai kuukauden toimitusajalla. Niiden lisäksi Jaana suunnittelee asiakkaan toiveiden mukaan personoituja kuviomalleja.

Yhteys