Kiipula

Kiipulasäätiön päätoimipaikassa Janakkalassa on tarjolla hyvät puitteet erilaisten tilaisuuksien kuten hyvinvointikokousten, koulutustilaisuuksien ja leirien onnistumisille. Tarjoamme monipuolisia ja hyvin varustettuja kokous-, seminaari- ja koulutustiloja yritysten ja yhteisöjen erilaisiin tarpeisiin. Tilamme soveltuvat mitä monimuotoisimpiin tilaisuuksiin aina muutaman hengen palaverista jopa 200 henkilön seminaariin. Kokous- ja koulutuspäivien yhteyteen on mahdollisuus yhdistää virkistäviä liikunta- ja toimintatuokioita tai asiantuntijaluentoja. Kokoustarjoiluista vastaa Kiipulan oma keittiö Rustholli.

Erilaiset juhlat onnistuvat myös Kiipulassa. Kiipulan vanha päärakennus, idyllinen Kustaanhovi, on tunnelmallinen juhlapaikka esim. erilaisia perhejuhlia varten.

Myös yön yli tilaisuudet onnistuvat Kiipulassa; Kiipula Guest Housessa on tarjolla monipuolisia majoitusvaihtoehtoja suuremmillekin ryhmille.

Kiipulan päätoimipaikka sijaitsee Hämeenlinnan ja Riihimäen kupeessa hyvien kulkuyhteyksien päässä kauniissa hämäläisessä maalaismaisemassa.

Yhteys