Turengin Wanha Asema

Koe Suomen vanhimman säilyneen puurakenteisen rautatieaseman tunnelma!
Juhli, kokousta, lounasta, kahvittele tai rentoudu hetki kesäterassillamme.
Viini-ilta vai kakkubuffetti? Runsaasta tapahtumatarjonnastamme löydät varmasti mieluisan! Seuraa tapahtumakalenteriamme - olet aina lämpimästi tervetullut Wanhalle Asemalle.

Maukasta lounasta ja kahviherkkuja
Wanhan Aseman alakerrasta löydät viihtyisän anniskelukahvilamme. Nauti herkullisia aamupaloja, lounasta, suolaista ja makeaa palanpainiketta. Ja kun on aihetta nostaa malja, meiltä saat myös kuohuvaa, viiniä sekä muita virvokkeita.

Juhlatilojen aatelia, kokouspaikkojen parhaimmistoa Asema on omiaan kokoustamiseen ja juhlaan: paikalle pääsee kätevästi junalla ja kauniissa asemarakennuksessa on lukuisia upeita saleja, jotka soveltuvat loistavasti juhliin, liiketapaamisiin, koulutuksiin ja muihin kokoontumisiin. Tiloissamme on monipuolinen esitystekniikka ja tarjoilut järjestyvät talon kautta.

Koko kylän kesäterassi
Aseman pihapiirin kruunaa ihana kesäterassi. Meillä voit maistella drinkkejä, löhöillä riippumatossa jäätelöä nautiskellen, viettää piknik-hetken nurmikolla tai pelata krokettia ja lautapelejä perheen kesken. Terassin yhteydessä olevan puulämmitteisen pihasaunamme kiuas sihisee tilauksesta.

Yhteys