Villa Hahkiala

Kirrisen järven rannassa Hauholla oleva Villa Hahkiala sijaitsee omassa rauhassa kulttuurihistoriallisen Hahkialan Kartanon mailla ja on varattavissa niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Villalta avautuu hulppeat näkymät järvelle ja ympäröivä puistomainen pihapiiri luo puitteet niin virkistyspäiviin kuin lasten pihaleikkeihin.

Kolmikerroksisessa villassa on neljä erillistä makuuhuonetta (majoitus max 10), avara tupa, oleskelutila, täysin varusteltu tilava avokeittiö, kodinhoitohuone ja kaksi wc -tilaa. Iso sauna lämpiää puilla ja lisämausteeksi on vuokrattavissa palju. Parvekkeella nautitaan aamukahvit linnun laulua kuunnellen tai grillataan herkkuja koko seurueelle kartanon laitumella käyskentelevää ylämaankarjaa ihaillen.

Luksusta vierailuun tuo oma ranta ja soutuvene, jolla voi suunnata järvelle nauttimaan luonnon rauhasta tai onkimaan. Tilauksesta järjestämme opastettuja luontoretkiä lumikenkäillen tai meloen ja niin kokoustarjoilut kuin herkut isommille seurueille on tilattavissa Uisko Catering -pitopalvelun kautta.

Vuokraa Villa Hahkiala päiväksi, viikonlopuksi tai viikoksi ja koe unohtumattomia hetkiä luonnon keskellä helppojen kulkuyhteyksien varrella.

Yhteys