Hahkialan Kartano

Historiaa huokuva Hahkialan Kartano ja sen upea barokkipuutarha lumoavat kauneudellaan kolmen järven syleilyssä Hauholla. Hahkialassa eletään kestävää kehitystä vaalien ja kartanon saama arvostettu Wildlife Estates -tunnus kertoo pitkäaikaisesta työstä luonnon monimuotoisuuden lisäämiseksi sekä kestävästä riistanhoidosta.
Hahkiala on täyden palvelun kokous- ja juhlakartano, missä majoittua voi yli satavuotiaassa päärakennuksessa tai pihapiirin viehättävissä vierastaloissa. Barokkiklassismia edustavassa päärakennuksessa on aikoinaan majoittuneet niin tasavallan presidenttimme kuin Jean Sibelius.

Hahkiala tarjoaa aitoja elämyksiä kaikille aisteille. Tyylikkäät tilat ja huoneet huokuvat kartanoromantiikkaa, rannan saunoista avautuu upeat järvimaisemat ja Paul Olssonin barokkityylinen muotopuutarha loistaa kasvukaudella. Ruoka tehdään alusta asti itse - suosien lähialueen antimia ja riistaa.

Hahkialassa on 49 vuodepaikkaa, 150 ravintolapaikkaa, viisi kokoustilaa (8-70 henkilöä), näyttelyhalli ja monipuolinen saunamaailma. Luonto-, musiikki- ja kulinaristiset elämykset räätälöidään aina asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Yhteys