Lopen Erähuvila

LOPEN ERÄHUVILA on ainutlaatuinen, kahdeksankulmaisesta hirsikodasta ympärivuotiseen majoituskäyttöön saneerattu monikäyttöinen huvila, jossa on kaikki mukavuudet ja järvi näköetäisyydellä pihapiiristä. Huvilaa ympäröi luonnonkaunis metsä, jonka siimeksessä kavala ja kiireinen maailma ovat kaukana, mutta Etelä-Suomi asutuskeskuksineen silti vain 1–1,5 tunnin ajomatkan päässä! Lopen Erähuvila sijaitsee oman, puomilla suljetun tien päässä, joten vieraidemme rauha on taattu. Lisäherkkuna on erillinen erähenkinen täyshirsinen pikkuhuvila ja sen pihasauna.

Yhteensä noin 130 neliömetrin ilmastoiduissa tiloissa on ruokailu- ja kokoustila 20 vieraalle ja noin 15 vuodepaikkaa 3–4 makuuhuoneessa. Omatoimiset kokoukset, työpaikan virkistys- ja tyky-päivät, kalastusretket, mökkilomat, saunaillat, perhejuhlat, melonta-, lumikenkä- ja patikkaretket – Lopen Erähuvila soveltuu pitopaikaksi näihin ja paljon muuhunkin!

 

Lapin kotatunnelmaa henkivässä korkeassa monitoimihuvilassa sinä ja ryhmäsi voitte nauttia luonnon rauhasta, mutta käytössänne ovat samalla kaikki nykyajan mukavuudet. Erähuvilassa on 2 vesi-wc:tä ja suihkua, ilmastointi, mukavat ja ainutlaatuiset käsin timpuroidut vuoteet, nykyaikainen keittiö, sähkölämmitteinen sisäsauna ja erillisessä pikkuhuvilassa oleva puulämmitteinen sauna. Ulkosalla rentoutumisen kruunaavat piha-alueen noin 100 m2 laajuinen terassi, kylpypaljut sekä tulipaikka.

Viereinen järvi ja uimapaikka laitureineen ovat vain 150 metrin päässä huvilan pihalta, ja rannassa vieraidemme käytössä on soutuveneitä ja kanootteja vaikkapa kalastukseen tai leppoisaan vesillä liikkumiseen. Mikäli erämainen meno kuitenkin vaatii kyytipojakseen myös online-palveluita, on käytettävissä lisämaksuton langaton 4G-internetyhteys ja kaikkiaan kolme 40–50 tuuman taulutelevisiota, joita voi käyttää myös näyttöinä kokous- ja viihdetarkoituksiin.

Lopen Erähuvila on varustettu kahdella tilavalla saunalla, joissa saunoo yhtä aikaa noin 15 henkilöä. Äijät omaansa ja leidit omaansa, tai ihan kuinka haluatte! Lisäksi molemmista saunoista voi pujahtaa terassille paljujen lämpöön. Terassilla on pöytäryhmät 20 henkilölle illanistujaisiin tai aamuiselle kahvihetkelle. Terassi sijaitsee päärakennuksen ja pikkuhuvilan välisellä piha-alueella metsän syleilyssä, piilossa kaikilta katseilta.

RUOKASALI JA KOKOUSTILA: 45 m2 kokoisessa ja yli 3 metriä korkeassa ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa lähes 20 henkilölle pitkän pirttipöydän äärellä. Tilassa on 4G-tasoinen langaton internet-yhteys ja peräti 2 kappaletta 50 tuuman taulutelevisioita. Ruokasalista on yhteys isolle terassille ja metsäpuutarhaan, jossa sijaitsevat pihasauna ja paljut sekä erähenkinen, ronski hiiligrilli.

MAJOITUS: Päärakennuksessa on vuodepaikkoja 10 henkilölle. Kolmessa makuuhuoneessa on 8 vuodetta ja ruokasalissa/kokoustilassa vuodesohva 2 henkilölle. Pihasaunan tuvassa on lisäksi petipaikat 4 henkilölle. Lisäksi pihalla on vaatimaton pikkuaitta 2–4 vieraalle, ja tarvittaessa vielä varapatjoja muutamalle henkilölle. Siten makuupaikkoja on yhteensä noin 15–20 henkilölle. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä.

KEITTIÖ: Astiastot 20 henkilölle, sähköliesi ja -uuni, iso jääkaappi, minipakastin eteisessä, astianpesukone, mikroaaltouuni, Moccamaster-kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin.

SISÄSAUNA, SUIHKUT JA WC-TILAT: Päärakennuksen sisäsaunan lauteille mahtuu kerralla 6–8 henkilöä. Pesuhuoneessa on suihku ja pukuhuoneesta on suora yhteys terassille vilvoittelemaan tai paljujen lämpöön. Kaksi wc:tä, joista toinen on päärakennuksessa ja toinen pihasaunan tuvassa.

PIKKUHUVILA JA PIHASAUNA: Erillinen puulämmitteinen täyshirsinen pihasauna, jonka lauteilla on tilaa noin 8 saunojalle ja tuvan puolella sohvaryhmän äärellä 6–8 henkilölle. Pikkuhuvilan u-sohva ja lisävuode tarjoavat yhteensä 4 vuodepaikkaa, joten pikkuhuvila toimii myös pienen osaporukan makuuhuoneena. Tuvan seinällä on 40 tuuman taulutelevisio, joten saunomisen yhteydessä onnistuu myös pienen palaverin tai kisastudion pito! Myös pikkuhuvilassa on kaikki mukavuudet kuten ilmastointi, suihku, wc sekä pieni keittiö ja jääkaappi. Sauno, nauti iltapalaa, nuku hyvin ja herää aamukahvin keittoon!

LAAVU JA TULIPAIKKA: Erähenkinen laavu sekä sen jykevä valurautainen hiiligrilli sijaitsee terassialueella, jonne on helppo pääsy pihasaunasta ja päärakennuksesta.

KYLPYPALJUT: Kaksi paljua sijaitsevat terassilla, toinen pihasaunan ja toinen päärakennuksen läheisyydessä. Molempiin paljuihin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin.

METSÄPUUTARHA JA TERASSIT: Metsäisen puutarhan terassilla on viihtyisät pöytäryhmät vähintään 20 henkilölle. Varusteena on erähenkinen, ronski valurautainen hiiligrilli (grillihiilet pyydämme tuomaan itse).

ULKOILUREITTI: Lopen Erähuvilan lähistölle on merkitty oma lähiulkoilureitti, jossa voi harrastaa pientä patikointia lumettomana tai vähälumisena aikana. Reittikartan voi lainata mukaan huvilalta. Myös Poronpolun laajat ulkoilureitit kulkevat aivan huvilan vierestä.

KALASTUS, VENEILY JA MELONTA: Lopen Erähuvilasta noin 150 metrin päässä olevasta Syvälahdesta nousee tiettävästi ainakin pilkkimällä usein ahvenen vonkaleita, jopa lähes kilon kokoisia on tavattu! Vieraillemme on vuokrattavana 2 soutuvenettä, jotka soveltuvat sekä leppoisaan souteluun että helppoon kalastukseen. Syvälahdesta on yhteys laajemmalle Lopen Kaartjärvelle. Lisäksi rannassa on vuokrattavana 2 kolmen henkilön intiaanikanoottia.

ILMAILU: Lopen Erähuvilan asiakkailla on mahdollisuus päästä myös lentämään! Noin 5 kilometrin eli 10 minuutin ajomatkan päässä on Räyskälän ilmailukeskus, jossa yhteistyökumppanimme Nordic Avia Oy nostaa asiakkaamme Lopen taivaalle pienkoneen kyytiin alkaen 60 €/hlö. Pyydä lisätietoja majoitustarjouspyynnön yhteydessä.

HINNOITTELU: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella mm. henkilömäärän, ajankohdan ja vuokrauksen pituuden mukaan. Tällä sivulla on esitelty muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä alkaen-hinnoista. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Hintoihin sisältyvät Lopen Erähuvilan päärakennuksen tilat sisältäen sisäsaunan käytön. Lisäpalveluna on mahdollista tilata erillinen pihasauna, kylpypaljut, tulipaikan ja laavun käyttö, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet. Tarjoamme mielellämme myös veneiden ja kanoottien vuokrauksen, ohjelmapalvelut ja ruokailupalvelut sekä työpalvelut; esimerkiksi saunojen ja paljujen valmistelut kylpyvalmiiksi ennen asiakkaan saapumista.

Pyydä tarjous Lopen Erähuvilan vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake www.evonluonto.fi/tarjouspyynto/ tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Yhteys