Evon Syväjärvi

IHAN OMA JÄRVI? Kyllä vain, vuokraa käyttöösi kuuden hehtaarin kokoinen, erämainen Evon Syväjärvi ja järven rannalla olevat monikäyttöiset mökit majoittumiseen ja yhdessäoloon. Hämeenlinnassa Evon retkeilyalueen tuntumassa sijaitsevalle kalaisalle Syväjärvelle ei maailman melu kuulu, ympärillä humisee vain syvä hiljaisuus.

Syväjärven kokonaisuuteen kuuluvat talviasuttavien päärakennuksen ja kahden majoitusrakennuksen ohella oma ranta, rantasauna sekä laavu ja nuotiopaikka. Vuodepaikkoja Syväjärven mökit tarjoavat 20 vieraalle, joiden käytössä on lisäksi peräti 8 soutuvenettä.

Syväjärven ympäristössä onnistuvat niin leppoisat 5–50 vieraan kokoukset, mökkilomat, juhlat, yritystilaisuudet kuin tyky-tapahtumatkin. Vietä lomat tai juhlat oman järven rannalla ja kalasta lohi koukkuusi – siellä se lymyää Syväjärven tummassa vedessä!

Erikoiseksi tummavetisen Evon Syväjärven tekee sen runsas kalakanta. Järveen istutetaan ennen kaikkea lohikaloja, noin 2500 kiloa vuodessa. Niinpä saalismahdollisuudet ovat paljon paremmat kuin muilla vastaavilla vesillä. Tyypillinen Syväjärven saaliskala on reilun kilon painoinen kirjolohi, mutta myös muita eväkäslajeja uiskentelee järven syvyyksissä. Järvessä voi kalastaa vieheellä ja perholla sekä talvella myös pilkkimällä, silloinkin ilman saalisrajaa.

POLTTARIT SYVÄJÄRVELLÄ? Evon Syväjärvi mökkeineen tarjoaa todella erähenkisen ympäristön myös polttariporukoille, jotka etsivät keskeistä paikkaa, jossa voi kuitenkin touhuta omalla ”yksityisellä” järvellä. Polttareiden ohjelmanumerona on tietysti kirjolohi, jonka polttarisankari pyydystää omin käsin!

Syväjärvi sijaitsee aivan maankuulun Evon retkeilyalueen tuntumassa. Lähialueella kulkee kymmeniä kilometrejä hyväkuntoisia ja merkittyjä vaellusreittejä, joten Syväjärveltä käsin kelpaa tehdä myös päiväretkiä lähiluontoon! Ryhmille tarjoamme myös erilaisia elämys- ja luontopalveluja, kuten opastettuja vaellus- ja lumikenkäretkiä. Opastetut luonto-ohjelmamme sopivat esimerkiksi kokousohjelman välissä tapahtuvaksi happihyppelyksi tai osaksi yrityksen virkistyspäivää.

PÄÄRAKENNUS: Tilaa päärakennuksessa on noin 20 hengen ruokailuun, yhdessäoloon, kokoukseen, palaveriin tai perhejuhliin. Ilmalämpöpumppu takaa miellyttävän lämpötilan sekä kesällä että talvella. Varusteena on myös 42 tuuman taulutelevisio tietokoneliitännällä.

KEITTIÖ: Keittiön varustuksena on juokseva kylmä- ja lämminvesi, astiasto 20 hengelle, sähköhella ja -uuni, jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni ja Moccamaster-kahvinkeitin.

MAJOITUSTILAT: Kaksi erillistä 8 hengen majoitusrakennusta sijaitsevat päärakennuksen tuntumassa lähellä rantaa. Molemmissa on alakerrassa 5 vuodepaikkaa ja parvella 3. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä. Ilmalämpöpumput takaavat miellyttävän lämpötilan sekä kesällä että talvella. Päärakennuksessa voi lisäksi yöpyä 2–4 henkilöä, eli vuodepaikat riittävät yhteensä 20 vieraalle.

RANTASAUNA: Rantasaunan takkahuoneessa on pirttikalusto, takka, sohva ja jääkaappi-pakastin. Saunan lauteilla on tilaa 10 henkilölle, juokseva kaivovesi hanasta, puukiuas ja pata. Saunaterassilla on puulämmitteinen kylpypalju, jonne sopii noin 6 kylpijää samanaikaisesti.

MUU VARUSTUS: Nuotiopaikka ja laavu ovat aivan rakennuskokonaisuuden keskellä järven ja puron rannassa. Lisäksi käytössä on ronski siirrettävä hiiligrilli (grillihiilet pyydämme tuomaan itse). Alueella on myös keittokatos, 2 kuivakäymälää, kalan käsittelypaikka rannassa, polttopuut ja rannassa 8 soutuvenettä. Lisäksi erillisestä maksusta on tarjolla virvelit noin 15 hengelle.

ULKOILUREITTI: Evon Syväjärven lähistölle on merkitty oma lähiulkoilureitti, jossa voi harrastaa pientä patikointia lumettomana tai vähälumisena aikana. Reittikartan voi lainata mukaan huvilalta.

HINNOITTELU: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Hinta riippuu mm. vieraiden määrästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta.

Tällä sivulla on esitelty suuntaa-antavia esimerkkejä hinnoittelustamme. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Syväjärven kokonaisuuden hintaan sisältyy 20–25 henkilön ilmastoidun päärakennuksen tilat, kaksi ilmastoitua majoitusrakennusta, 8 soutuvenettä ja rantasauna. Lisäpalveluna on mahdollista tilata loppusiivous, kylpypalju, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana, pyyhkeet sekä kalastusoikeus ja kalastusvälineitä.

Tässä esitellyt hinnat eivät sisällä kalastusoikeutta, joka sovitaan erikseen ryhmän kalastushalujen mukaan. Alkaen-hinnat ovat jääaikaan, sulan veden aikaan hinnat ovat korkeampia.

Pyydä tarjous Evon Syväjärven vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake www.evonluonto.fi/tarjouspyynto/ tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Yhteys