Evon Ruuhijärvi

VUOKRAA KÄYTTÖÖSI Ruuhijärven kartano Hämeenlinnan Evolla. Oma järvi, oma ranta, oma rauha. Evon Ruuhijärvi on rakennettu 1920-luvulla metsurien tukikohdaksi. Rakennuksia on sittemmin saneerattu ja nykyaikaistettu ympärivuotiseen matkailu- ja kokouskäyttöön. Vaikka kartano on varustettu nykyajan mukavuuksin, henkii alue yhä kiireetöntä entisajan tunnelmaa. Kaiken kruunaa sijainti hiljaisen erämaajärven rannalla aivan maankuulun Evon retkeilyalueen tuntumassa.

Kartanon päärakennuksen pinta-ala on 255 neliömetriä, ja monitoiminen rakennus on varustettu kaikilla mukavuuksilla. Lämmin vesi tulee ja menee, sisällä on 3 vesi-wc:tä, sisäsauna lämpiää sähköllä ja ilmalämpöpumput huolehtivat, ettei talvella tule vilu eikä kesällä hiki. Kokkailu isolla tai pienellä porukalla sujuu avarassa keittiössä, josta löytyy tietenkin astianpesukone ja muut varusteet. Päärakennus on myös varustettu lisämaksuttomalla langattomalla internet-yhteydellä sekä kahdella 55 tuuman taulutelevisiolla.

KAKSI RANTASAUNAA ja kylpypaljut löytyvät aivan rantaviivan tuntumasta. Parikymmentä vierasta mahtuu saunomaan samanaikaisesti, tarvittaessa herrat omaan saunaansa ja rouvat omaansa. Nauti ja hemmottele itseäsi, ystäviäsi tai asiakkaitasi!

Evon Ruuhijärvi tarjoaa upeat ja luonnonläheiset puitteet kaikenlaisiin tapahtumiin 5–60 henkilön ryhmille. Kartanossa onnistuvat yhtä hyvin kokoukset, yritystilaisuudet, työyhteisön virkistys- ja tyky-päivät kuin omatoimiset kesä- ja talvilomat, kalastusreissut tai vaikkapa hääjuhlat! Evon Ruuhijärvi tarjoaa hulppean ympäristön myös polttariryhmille, jotka etsivät keskeistä paikkaa, jossa voi kuitenkin elämöidä omalla ”yksityisellä” järvellä.

Ruuhijärven kokonaisuus sijaitsee aivan maankuulun Evon retkeilyalueen tuntumassa, jossa risteilee kymmeniä kilometrejä hyväkuntoisia ja merkittyjä vaellusreittejä. Ryhmille tarjoammekin monipuolisia elämys- ja luontopalveluja, kuten opastettuja vaellus- ja lumikenkäretkiä. Luonto-ohjelmamme sopivat hyvin vaikkapa kokousohjelman tauolla tapahtuvaksi happihyppelyksi tai osaksi yrityksen virkistyspäivää.

RUOKASALI/KOKOUSTILA: Päärakennuksen ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa noin 25 hengelle. Varusteina ovat langaton internet-yhteys, fläppitaulu, valkokangas ja iso 55 tuuman taulutelevisio HDMI-liitännällä.

Ruokasalin jatkeena on erillinen seurustelutila, tv-huone ja ryhmätyötila, jossa mahtuu myös ruokailemaan noin 10 henkilöä. Tilaa voidaan käyttää myös makuuhuoneena kahden hengen kunnollisen divaanivuodesohvan ansiosta. Myös tässä huoneessa on 55 tuuman taulutelevisio.

KEITTIÖ: Keittiössä on astiastot noin 50 henkilölle, sähköhella ja -uuni, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, Moccamaster-kahvinkeitin ja mikroaaltouuni.

GRILLAUSALUEET: Päärakennuksen vieressä olevassa grillikodassa kelpaa grillata, halstrata ja loimuttaa – ja löytyypä kodasta myös kolme vaatimatonta erähenkistä petipaikkaa, jonne kelpaa nukahtaa illanistujaisten päätteeksi. Käytössä on lisäksi taivasalla oleva nuotiopaikka, jonka ympärille ja vieressä oleviin pöytäryhmiin mahtuu jopa noin 35 henkilöä iltaa istumaan. Jos haluat käyttää grillihiiliä polttopuiden sijaan, hiilet pyydämme tuomaan itse.

OLESKELUTILAT: Päärakennuksen oleskeluaula tarjoaa tilat noin 10 hengelle ruokailuun, kokoustamiseen, yhdessäoloon ja saunan jälkeiseen vilvoitteluun. Pääsalin jatkeena oleva erillinen seurustelutila tarjoaa rauhallisen tilan illanistujaisiin, television katseluun, illanistujaisiin tai vaikkapa kortinpeluuseen. Tilassa mahtuu myös ruokailemaan noin 10 henkilöä.

MAJOITUS: Vuodepaikkoja Evon Ruuhijärvi tarjoaa yhteensä noin 25 vieraalle. Päärakennuksessa on kaksi 6 hengen makuuhuonetta, yksi 5 hengen makuuhuone ja seurustelutilassa 2 hengen vuodesohva. Aulasssa on lisäksi 3 kahden hengen vuodesohvia. Toisen rantasaunan takkahuoneessa on kerrossänky kahdelle ja patjapaikkoja noin 10 henkilölle. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä.

Piha-alueella olevassa nukkumiseen soveltuvassa erillisessä pikkuaitassa on vuodepaikat 1–4 henkilölle.

WC-TILAT: Wc-tilat sijaitsevat päärakennuksessa oleskeluaulan ja sisäsaunan yhteydessä, ja niihin molempiin on helppo kulku makuuhuoneista. Lisäksi keittiön vieressä on yksi vaatimattomampi wc, joka on yhdistetty pieneen siivoustilaan.

SAUNAT JA KYLPYHUONEET: Evon Ruuhijärven päärakennuksessa on sähkölämmitteinen sisäsauna ja pukuhuone, 3 suihkua ja wc. Saunan lauteille mahtuu samanaikaisesti 4–5 vierasta.

Pienemmässä rantasaunassa on puulämmitteinen kiuas ja iso 40 litran kuumavesisäiliö. Lauteille mahtuu kerralla noin 10 saunojaa, myös pukuhuone on noin 10 henkilölle. Rantaan on noin 10 askelta. Kylpypalju on saunan terassilla aivan vesirajan tuntumassa.

Isompi rantasauna on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön todellisille saunojille! Saunassa tuntuu vanhan ajan savusaunan tuoksu, mutta löylyjen lähteenä on silti tavallinen helppokäyttöinen puukiuas. Lauteille mahtuu noin 8 löylyttelijää ja iso noin 15 henkilön pukuhuone on eristetty ja sähkölämmitetty ympärivuotiseen käyttöön. Rantaan ja kylpypaljulle matkaa on 15–20 askelta.

JUHLA-AITTA: Tunnelmalliseksi juhlatilaksi muutettuun hirsiseen juhla-aittaan mahtuu ruokailemaan 40 henkilöä vankkarakenteisten pirttipöytien äärelle. Puulämmitteinen tiilikamiina luo viimeisen silauksen tunnelmaan!

ULKOILUREITTI: Evon Ruuhijärven lähistölle on merkitty oma lähiulkoilureitti, jossa voi harrastaa pientä patikointia lumettomana tai vähälumisena aikana. Reittikartan voi lainata mukaan päärakennuksesta.

HINNOITTELU: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Hinta riippuu mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta.

Tällä sivulla on esitelty muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä hinnoittelustamme. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Evon Ruuhijärven hintaan sisältyy monitoimisen päärakennuksen tilat sisältäen sisäsaunan käytön sekä yksi rantasauna. Lisäpalveluna on mahdollista varata hirsinen juhla-aitta, toinen rantasauna, 1 tai 2 kylpypaljua, grillikota, erillinen 4 hengen pikkuaitta yöpymiseen, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet.

PYYDÄ TARJOUS Evon Ruuhijärven vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake www.evonluonto.fi/tarjouspyynto/ tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

 

Yhteys