Evon Kaksikko

EVON RETKEILYALUEEN keskiössä, helposti saavutettavissa, mutta silti omalla rauhallisella sijainnilla löytyvä Evon Kaksikko on osa uniikkia Evon Rauhan 7 hehtaarin kokonaisuutta, jonne matkaa Helsingistä kertyy vain noin 150km ja Tampereelta vain noin 100 km. Evon Kaksikko koostuu Evon Riistahuvilasta ja Evon Rantahuvilasta, jotka on saneerattu vuonna 2019. Ne soveltuvat monipuolisesti yksityisille ja yrityksille erilaisiin tapahtumiiin, juhliin, tyky-päiviin, kokouksiin, ryhmämajoitukseen sekä monipuoliseen lomailuun rauhallisen ja avaran luonnon äärellä.

EVON KAKSIKON PÄÄPORTILTA avautuu oma laaja ja yksityinen piha-alue, josta löytyy noin 20 henkilön tulipaikka, grillikota ja terassi sekä pöytäryhmä. Piha-alueen ja huviloiden terassien näkymät avautuvat alas rinteeseen ja kuvankauniin Kaitalammen itäiseen sopukkaan.

Oman rauhan ja yksityisyyden varmistaa pääsisäänkäynnin suljettava pääportti, sekä maastonmuodot, joiden ansioista Evon Kaksikon piha-alueelta ei ole suoraa näköyhteyttä Evon Suureen Huvilaan. Täällä terassit katselevat suoraan etelään ja aurinkoisessa rinteessä riittää valoa iltaan asti.

EVON RAUHAN 7 hehtaarin metsäistä aluetta ympäröi 4800 hehtaarin Evon retkeilyalue moninaisine merkittyine ulkoilureitteineen. Retkeilyreiteille pääsee suoraan Evon Kaksikon pihasta tai autolla ajan lyhyen matkan, sillä reiteille lähtöpaikkoja on useita ja nähtävää riittää. Talvisin Evon Kaksikon lähellä kiertää myös valaistu latureitti ja pulkkamäkiäkin löytyy ihan pihapiiristä. Kauttamme Evon retkeilyalueelle järjestyy myös erilaisia aktiviteetteeja, kuten villiyrtti- sieni- marjaretket sekä urheilullisempaan menoon vuokravälineitä tai ohjattua reipasta menoa lumikengin, kanootein, kajakein tai läskipyörin.

MOLEMMAT RAKENNUKSET (90 m2 ja 130 m2) ovat nykyaikaisesti ja kaikin mukavuuksin varusteltuja huviloita, joissa kummassakin on omat keittiö-, sauna ja suihkutilat. Evon Kaksikon reilun kokoinen erähenkinen oleskeluterassi grillikodan, tulipaikan, 20 henkilön pöytäryhmän ja paljun kera tarjoaa mahdollisuudet komeiden grillijuhlien järjestämiseen, sillä yhdessä tekeminen, grillailu ja omalla porukalla rentoutuminen täällä onnistuu. Kummankin rakennuksen saunasta pääsee puhtain jaloin rakennusten omille terasseille ja edelleen isolle terassille ja siellä vielä puulämmitteiseen kylpypaljuun, jossa saunan rentoutus viimeistellään!

Evon Kaksikon kokonaisuus soveltuu hyvin myös kokous- ja virkistyskäyttöön, sillä kummastakin huvilasta löytyy kokoustiloina toimivat olotilat, joissa LED-televisioita voidaan käyttää kokousnäyttöinä. Täällä onnistuu jopa kaksi samanaikaista kokousta, tai ryhmä voidaan helposti jakaa eri tiloihin, vaikka ryhmätyöskentelyä varten.

Evon Rauhan alueella on myös komea juhla- ja bilekäyttöön varusteltu Eräliiteri, jonka voi halutessaan vuokrata ja järjestää siellä isomman mittakaavan pirskeet. Eräliiteriin mahtuu 100 vierasta, 75 istumapaikoille ja 25 seisomapaikoille. Täällä on valaistus, penkit, pöydät ja esiintymislava. Eräliiterin seinät ovat entisajan rakohirrestä, joten Eräliiteri on käytössä pääosin lämpiminä vuodenaikoina.

Evon Kaksikon alapihalla sijaitsee entinen varastorakennus, jonka alakerta remontoidaan loppuvuonna 2019 viihtyisäksi Evon Peliluolaksi. Pelihuoneessa voi pelata erilaisia sisäpelejä ja rentoutua hauskan yhdessäolon merkeissä!

MAJOITTUMINEN: Noin 90 neliön Riistahuvilassa majoittuu 7–8 henkilöä kahteen makuuhuoneeseen ja olohuoneen lisävuoteille. Rantahuvilaan, jossa tilaa on noin 130 neliötä, mahtuu majoittumaan 13–16 henkilöä kolmeen makuuhuoneeseen ja olohuoneen lisävuoteille. Yhteensä Evon Kaksikkossa on siis 5 makuuhuonetta ja 20–24 vuodepaikkaa. Lisäksi löytyy tarvittaessa varapatjoja. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä. Erähenkisimmät voivat majoittua vielä pihan grillikodassa, joka toimii myös majoitusaittana pääosin touko-lokakuussa, mutta lämmityskin onnistuu grillin tulipesän avulla.

Yhteensä Evon kaksikko soveltuu noin 20 hengen ryhmille.

OLESKELU- JA KOKOUSTILAT: Kummastakin huvilasta löytyy olohuone, jonka yhtenäisen pöydän ääressä voi pitää pienimuotoista kokousta. Kokousnäyttönä toimii kannettavaan HDMI-johdolla kytkettävä LED-televisio.

Koko Evon Rauhan alueella on nopea langaton internet-verkko, joka kattaa huviloiden lisäksi piha- ja ranta-alueet sekä alueen reunalla sijaitsevan Eräliiterin. Normaalin nettisurffailun lisäksi verkko mahdollistaa erähenkisten kokousten ja seminaarien järjestämisen myös Evon Rauhan piha-alueella!

RUOANLAITTO: Evon Kaksikon kahdesta keittiöstä löytyy ruoanlaitto-, tarjoilu- ja ruokailuastiastot enintään 22 hengelle. Molempien keittiöiden varustukseen kuuluu liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni ja Riistahuvilassa myös astianpesukone. Terassialueiden hiiligrillissä voi illan pimetessä valmistaa grilliherkut tai grillikodan suojassa myös avotulella. Grillikodan tulipaikka soveltuu myös hiilien käyttöön. Polttopuut löytyvät omasta liiteristä.

SAUNA, SUIHKU JA WC -TILAT: Evon kaksikko tarjoaa kaksi sähkölämmitteistä saunaa ja 2 suihkutilaa (1 kummassakin rakennuksessa), joista pääsee terassin kautta puhtain jaloin pihan puulämmitteiseen kylpypaljuun viimeistelemään saunanautintoa. Saunasta pääsee myös pientä polkua pitkin rannan uimapaikkaan. Vessoja löytyy yhteensä kolme yksi pienemmästä ja kaksi isommasta huvilasta.

HARRASTUSMAHDOLLISUUDET: Monipuoliset ja eri pituiset merkityt retkeilyreitit, joita alueelta löytyy noin 70 km ovat monelle tulijalle syy hakeutua Evolle ja sen ainutlaatuiseen luontoon. Kesäisin retkeillään ja vaelletaan jalkaisin ja talvisin hiihtäen tai lumikengin. Evon Kaksikko toimii mainiona tukipaikkana, josta on helppo tehdä päiväretkiä eri puolille suurta retkeilyaluetta.

Evon Kaksikkoon voi kauttamme vuokrata erilaisia liikunta- ja pelivälineitä, sekä ohjatusta toiminnasta voi myös pyytää tarjouksia. Valikoimasta löytyy retki- ja ruoanlaitto-opastusta sekä erilaisia kisailuita tai luontoliikuntaa.

KALASTUS JA UINTI: Noin 400 metrin päässä Evon Kaksikosta sijaitsee Ylinen Rautjärvi, jossa on asiakkaidemme käytössä oleva Evon Rauhan yksityisranta ja kaksi soutuvenettä. Hiekkarannassa voi pistäytyä uimassa, tai sieltä voi lähteä kalaan Rautjärville. Noin 10 minuutin ajomatkan päästä löytyy Niemisjärvien virkistyskalastusalue, jonne myös istutetaan kalaa.

HINNOITTELU: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella mm. henkilömäärän, ajankohdan ja vuokrauksen pituuden mukaan. Lisäämme muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä alkaen-hinnoista tälle sivustolle elokuun aikana. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.  Pyydä tarjous www.evonluonto.fi/tarjouspyynto/.

Hintoihin sisältyvät Evon Kaksikon kummankin rakennuksen tilat sisältäen saunojen käytön. Lisäpalveluna on mahdollista tilata mm. grillikota, eräliiteri, kylpypalju, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet. Tarjoamme mielellämme myös veneiden ja kanoottien vuokrausta, ohjelmapalveluja ja ruokailupalveluja sekä työpalvelut; esimerkiksi saunojen ja paljujen valmistelut kylpyvalmiiksi ennen asiakkaan saapumista.

Yhteys